Alle acties

Ga je mee op Safari Lokali?

Voor ouders met kinderen is Safari Lokali bedacht: een speurtocht in de buurt met als beloning het zien van de BIG 7. Een mooi initiatief om in verbinding te blijven met elkaar. Doe je mee?

Monkey Moves

Omarm de afstand!

We horen en zien wat er momenteel in de samenleving gebeurt en willen daar op deze manier op inspelen met een polsbandje als signaal om 1,5 meter afstand te houden.

Joris Jan & Marieke

Ontdekkingsreis in de tuin

De lente is gearriveerd en basisscholen zijn (deels) gesloten. De hoogste tijd voor een ontdekkingsreis met je kinderen door de natuur rond je eigen huis. Doe mee aan de opdrachten die je in jouw eigen omgeving kunt doen.

Loek Hesemans

Groen om te doen

Natuur geeft je een boost om je fitter en vrolijker te voelen. Doe daarom mee met de #GroenomteDoen actie van IVN en ga naar buiten!

Loek Hesemans

Wandel naar je Werk-dag

De Wandel naar je Werk-dag op donderdag 8 april 2021 biedt iedereen de kans om lopen een keer uit te proberen als alternatief en maakt je bewust van de voordelen van bewegen tijdens de werkdag.

Wandelnet

Braive - Speak up for mental health

Jongeren ervaren steeds vaker stress, krijgen te maken met burn-outs of mentale problemen. Met Marina's stichting Braive wil ze voorkomen dat jongeren psychische klachten krijgen en in de zorg terecht komen.

Marina

De Nationale Buitenlesdag

In heel Nederland wordt buiten les gegeven op 22 september. Goed voor de leerprestaties van kinderen, een leuke afwisseling en gezond! Je kunt al meedoen als je minimaal één les aan één klas buiten geeft. Doe je mee?

Jantje Beton, IVN

Sporten voor diabetes

Breng mensen met diabetes in beweging naar een betere kwaliteit van leven. Lijkt het je wat om je met mountainbiken, hardlopen, hiken of langlaufen in te zetten voor kinderen met diabetes? Kom in actie.

Bas van de Goor

Daktuin groene zorginstelling

Een daktuin midden in de stad zorgt voor ontmoetingen, creativiteit en activiteiten in de gezonde buitenlucht. Het is echt een aanrader!

Jacob Spaander

Kom rond van minimaal budget

In Nederland groeien ruim 300.000 kinderen op in armoede. Leef een week lang van minimaal budget en geef wat je overhoudt aan de kinderen van Het Fort, een project tegen kinderarmoede.

Het Fort

Elke dag cleanup day!

Plastic en ander vuil is schadelijk voor dieren, planten en ook voor onze gezondheid. Help daarom door zwerfafval weg te gooien. Iedere dag, overal.

Fien

#2uurnatuur Challenge

Natuur geeft je een boost om je fitter en vrolijker te voelen. Doe daarom mee met de #2uurnatuur Challange van IVN en ga naar buiten!

Loek Hesemans

Maak mentale gezondheid bespreekbaar

Spreek je uit als jij of iemand in je omgeving psychische hulp nodig heeft. Samen maken we mentale gezondheid bespreekbaar.

Leonie Burggraaf

Klaar voor actie?

Heb je een plan om je omgeving gezonder te maken, anderen te helpen aan hun vitaliteit te werken of wil je anderen inspireren meer te gaan bewegen? Klik op onderstaande button, vul het formulier in, load een inspirerende foto up en go!