Kennislab

Leren, verbinden en samen doen. Versterk je project via netwerkpartners, regionetwerken en allianties. Benut elkaars kennis.

Zoeken
Thema's
Filters
Gekozen filters:

Aan de slag met een Sociale Basisinfrastructuur in de wijk

Webinar over de bouwstenen van een Sociale Basisinfrastructuur in de wijk waarbij praktijk centraal staat. Cases uit Utrecht en Deventer laten zien hoe wijkbewoners met professionals constructief samenwerken aan gezonde gemeenschappen.

Gezond gesprek Chantal Linders: We laten zien dat het kan!

Greenhabit is een leerzame game gericht op duurzame gedragsverandering; persoonlijke groei, veerkracht en creëren van gezonde gewoontes. Karen van Ruiten ging in gesprek met initiatiefnemer Chantal Linders over het hoe, waarom, de doelgroep(en), werkwijze en de toekomst.

Gezonde leefstijl leerlingen: gewoon beginnen

Webinar over het belang van gezonde leefstijl voor kinderen en hoe basisscholen kunnen werken aan gezondheidsbevordering, georganiseerd samen met de Beweging Veerkracht en Onderwijs.

FNO-Webinar ‘Laaggeletterdheid en gezondheid’

Moeite hebben met lezen of schrijven is een enorme belemmering voor je hele leven. Zo ook voor een goede gezondheid. Stichting Lezen en Schrijven laat je tijdens het FNO-webinar ‘Laaggeletterdheid en gezondheid: feiten, verhalen en voorbeelden’ kennismaken met enkele projecten, waaronder Voel je goed! Kijk je mee?

Innoveren in de (gezondheids)zorg bij de Health Innovation School

Hoe leer je als professional naar je eigen vraagstuk rondom zorg in de gezondheid te kijken vanuit een innovatiemindset? Bij de Health Innovation School, opgericht om aan de groeiende behoefte aan innovaties in de gezondheidszorg te voorzien.

Healthy Hillegom wisselt kennis uit met grote broer

Hoe bouw je een netwerk, hoe zorg je voor gedragsverandering, hoe creëer je een gezond verdienmodel? Via een kennisvoucher leerde netwerk Healthy Hillegom van grote broer HANNN (Healthy Ageing Network Northern Netherlands). Meer weten?

Positieve Gezondheid LIVE: Leren van Limburg

Tijdens de eerste uitzending Positieve Gezondheid LIVE op 13 januari 2021 georganiseerd met iPH stond Leren van Limburg centraal. Moderator Simone van Trier bespreekt met diverse tafelgasten wat we kunnen leren van Limburg als eerste Positief Gezonde Provincie in Nederland.