Kennislab

Leren, verbinden en samen doen. Versterk je project via netwerkpartners, regionetwerken en allianties. Benut elkaars kennis.

Zoeken
Thema's
Filters
Gekozen filters:

Gesprekshandreiking en Signaalkaart bij geldproblemen

Het Nibud heeft een Gesprekshandreiking en een Signaalkaart ontwikkeld om geldproblemen tijdig te kunnen bespreken.

Inspiratiesessie: Hoe dan? Taal en Gezondheid

Op 23 februari 2021 organiseerde het Kennisplatform Gelderland Geletterd in samenwerking met Alles is Gezondheid de online inspiratiesessie Hoe dan? Taal en Gezondheid. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie uit de Hoe dan? Taal en Gezondheid

Samen (net)werken 1: netwerkopbouw

Doelgericht samenwerken met publieke en private partijen vanuit diverse domeinen en disciplines, in samenspraak met burgerinitiatieven. Hoe doe je dat? Hoe bouw je netwerk op? Kijk verder en leer van inzichten en bouwstenen.

Samen (net)werken 2: ontwikkelen en groeien

Een netwerk starten is één, maar hoe zorg je dat je netwerk groeit? Wat is er nodig om met elkaar energie te behouden en oplossingsgericht te werken? Bekijk de bouwstenen, voorbeelden en tips.

Samen (net)werken 3: implementeren en verduurzamen

Kansrijke initiatieven en pilots verdienen duurzame implementatie, verankering in onze samenleving. Wat zijn de te zetten stappen om de veranderslag te maken? Leer van ervaren netwerken.

Batenstrategie voor Gezondheid en Vitaliteit

Verdiepend webinar dat ingaat op de vraag hoe verzekeraars -en andere belanghebbenden- het investeren in de gezondheid van mensen meer kunnen laten lonen.

Regiosessies – Iedereen aan zet voor een gezonde leefstijl

'Denk niet in systemen, maar in mensen'. 'Behoud ruimte voor lokaal en regionaal maatwerk'. Een greep uit de waardevolle input van de circa 70 deelnemers aan de regiosessies 'Iedereen aan zet voor een gezonde leefstijl', die op initiatief van staatssecretaris Paul Blokhuis van VWS plaatsvonden.