Doe mee

Alleen samen kunnen we werken aan een gezonder Nederland

Gezondheid is van iedereen

Wil je deel uitmaken van een ondernemend netwerk, jouw perspectief verbreden, je idee lanceren of integraal samenwerken? Alles is Gezondheid stimuleert samenwerking tussen bedrijfsleven, burgerinitiatieven, maatschappelijke organisaties en politiek. Ontmoet mensen die vanuit hun eigen invalshoek werken aan hetzelfde doel: een vitalere samenleving.

Actief meedoen via Actie of Pledge

Ieder mens en iedere organisatie kan bijdragen aan een gezonder en vitaler Nederland. Daarom helpen we graag nieuwe samenwerkingen ontstaan, kansrijke initiatieven groeien en de impact van kleine en grote activiteiten vergroten. Ieder idee kan leiden tot ontmoeting, beweging en verandering. En dat is wat we willen.

Wil jij bijvoorbeeld actief aan de slag in de buurt met groene tuinen of het helpen van kinderen met overgewicht? Meld je actie of activiteit dan snel aan.

Ook kun je via een pledge met integrale activiteiten van meerdere organisaties aansluiten bij ons netwerk om via een lokaal, regionaal of thematisch samenwerkingsverband de transitie naar een Gezonder en vitaler Nederland te versnellen.