Het Afstandsbandje

Vandaar ons idee van het Afstandbandje: een herkenbaar, hygiënisch en gemakkelijk te dragen polsbandje dat anderen er op een vriendelijke manier aan herinnert dat 1,5 meter afstand houden belangrijk blijft.

 

Voor wie?

 

Het initiatief richt zich op mensen met ‘onzichtbare’ aandoeningen, zoals astma, diabetes, hartproblemen of de ziekte van Crohn. Maar het is ook bedoeld voor mensen die wonen of werken met iemand die tot de risicogroep behoort en die dus extra voorzichtig willen zijn.

Doe je mee?

We willen benadrukken dat het de bedoeling is dat iedereen sowieso 1,5 meter afstand houdt. Maar we horen en zien wat er momenteel in de samenleving gebeurt en willen daar op deze manier op inspelen. Zie het als een geheugensteuntje waarmee je de ander helpt om rekening te houden met jou.

#omarmdeafstand
Jij kunt helpen door een polsbandje te dragen. De polsbandjes zijn alleen te bestellen via www.omarmdeafstand.nl. Omarm de afstand is een maatschappelijk initiatief zonder winstoogmerk. De verkoopprijs van het armbandje is 5 euro, inclusief btw en verzendkosten. De opbrengsten zijn bedoeld om de kosten zoveel mogelijk te dekken. Hiervoor zoeken we tevens nog naar partners en fondsen die het idee omarmen.

Reacties

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een actie van Joris Jan & Marieke

Wij zijn een gelegenheidsduo dat in deze bijzondere periode de krachten bundelt om met een pragmatische oplossing de maatschappij te ondersteunen. Doe je mee?