Ontmoeten

Op de daktuin gebeurt veel. We hebben de natuur in de stad gebracht en daar in het groen vinden regelmatig ‘daktiviteiten’ plaats en het is een prachtige plek waar onder meer buurtbewoners, ouderen en schoolkinderen elkaar kunnen ontmoeten.

Natuur als middel

We zien dat het werkt. Door de vogels, het groen en de moestuin wordt ontmoeten eenvoudiger. Er werken vrijwilligers, er komen kinderen, mensen gaan creatief aan de slag, wijkbewoners komen een kijkje nemen en mensen die werken of wonen in Pennemes hebben plezier van de daktuin. Wil je meer weten? Bekijk hieronder de video, waarin ook vrijwilligers vertellen wat de tuin voor hen betekent.

Daktuin Pennemes
Klik op de foto voor de video

Ook een daktuin?

Iedereen is welkom om de daktuin te bekijken. Woon je in de buurt of wil je juist in een andere stad een daktuin starten? Laat het via ‘Steun deze actie’ hieronder weten en ik neem contact met je op.

Reacties

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Actie Bewust tuinieren Jacob

Een actie van

Jacob

Ik ben Jacob Spaander en ik ben een van de initatiefnemers van de daktuin. Ze noemen me ook wel dakboer. Ik ben ervan overtuigd dat een groene leef- en werkomgeving op alle vlakken beter en gezonder is.