Bas van de Goor Foundation

De Bas van de Goor Foundation (BvdGF) zet zich al 12 jaar in om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen. Sporten is voor iedereen goed, maar voor mensen met diabetes soms best ingewikkeld. Terwijl het juist voor deze groep heel veel positieve effecten heeft, bijvoorbeeld op hun bloedsuikerwaardes en hun medicijngebruik. Door het organiseren van sportieve activiteiten informeert de stichting mensen over deze effecten.

Zin in een onvergetelijk sportief avontuur, waarmee je ook nog eens helpt in de missie van de Bas van de Goor Foundation? Ga mee op de reis van je leven en doe mee aan de foundation challenge! Door jouw deelname kunnen ook kinderen met diabetes het plezier van sport beleven. Zet jij je ook in voor een kind met type 1?

Ren, fiets, wandel of langlauf je mee? Gegarandeerd een avontuur om nooit te vergeten.

Wil je meedoen?

Heb je het sporten aardig onder de knie en lijkt het je leuk om samen met anderen sportief bezig te zijn en ervaringen uit te wisselen? Dan kun je meedoen aan een van onze challenges. Met de challenges dagen we je echt uit om, op een niveau dat bij jou past, je grenzen te verleggen. We vragen je daarom ook om je te laten sponsoren voor jouw prestatie. 

Met het geld dat jij ophaalt kunnen we onze activiteiten voor kinderen met diabetes financieren. Zo geef je ook hen de kans om te ervaren welke positieve effecten sport op hun leven met diabetes heeft. 

Je hoeft niet voor elke challenge diabetes te hebben, kijk dus goed bij de informatie over de challenges. Tijdens iedere challenge gaat deskundige (medische) begeleiding mee.

Reacties

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een actie van de Bas van de Goor Foundation

De Bas van de Goor Foundation (BvdGF) zet zich al 12 jaar in om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen.