Blijven verbinden en in beweging blijven!

Deze 7 jungle dieren bieden 21 kleurplaten en 42 simpele beweegactiviteiten voor thuis. Samen met jullie doen wij er alles aan om te verbinden en verbonden te blijven tijdens deze donkere dagen.

Je hoort steeds vaker dat mensen tijdens de lockdown last hebben van eenzaamheid. Ouders met kleine kinderen gaan nauwelijks de deur uit en hebben moeite om leuke activiteiten voor hun kinderen te verzinnen. Wij hebben de oplossing: Safari Lokali! Door een Safari Lokali poster voor je raam te hangen kunnen kinderen bij jouw huis 1 van de 21 afbeeldingen van BIG 7 vinden! Ouders lopen een rondje door de buurt op zoek naar zo’n mooie Safari Lokali poster achter het raam.

Gevonden?

Scan dan de QR-code en ontdek welk dier met bijpassende kleurplaat daar verstopt zit. Op elke kleurplaat vind je twee extra QR-codes naar beweegactiviteiten die horen bij het dier op de kleurplaat. Zo heb je een frisse neus gehaald, misschien wel een vriendje of buurtgenoot gezien die de poster voor het raam heeft hangen en je gaat met nog wat leuks te doen terug naar huis. Iedereen wint, drie keer zelfs!

Doe je mee?

Wil je meedoen met Safari Lokali en ben je lid van Monkey Moves, dan krijg je de poster gewoon in de bus. Geen lid, maar wil je wel meedoen? Dan kun je via www.safarilokali.nl/ een printvriendelijke poster downloaden. We hopen zo een kleine bijdrage te leveren aan het verminderen van de eenzaamheid en hopen te kunnen blijven verbinden. Ga mee op Safari Lokali! Doe je mee?

#SafariLokali
Jij kunt helpen door anderen op dit initiatief te wijzen, samen kunnen we een bijdrage leveren in het bestrijden van eenzaamheid. 

Reacties

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een actie van

Monkey Moves

Kinderen goed leren bewegen, daar gaan we voor bij Monkey Moves. Voor ons is sport hét middel om kinderen fit en zelfredzaam te maken.