Over IVN #GroenomteDoen

Even je hoofd leegmaken, wat groens doen en tot jezelf komen. Neem elke dag de tijd om van de natuur te genieten en laat je gedachten opbloeien tot creatieve ideeën! IVN wil met deze campagne de natuur heel dichtbij brengen. Om alle mensen wat groene steun te bieden en samen positiviteit aan te boren deze lente. Met de tips kun je zelf momenten creëren om van de natuur te genieten. Alleen of met je kinderen of familie. Juist die dagelijkse ‘dosis’, heeft een gunstig effect op je.  Deel vooral jouw groene momenten via Instagram met #groenomtedoen en werk mee aan deze positieve beweging!

 

Doe mee!

Met #groenomtedoen biedt IVN je graag inspiratie om corona-proof te genieten van de natuur. Veilig, vrolijk en makkelijk om thuis, in je tuin of op je balkon uit te voeren. Elke dag vind je op de website van IVN een nieuwe groene tip! Je kunt de tips ook overzichtelijk per mail ontvangen, meld je dan wel even aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

 

Meer weten?
Kijk op de actiesite van IVN en bekijk ook de andere activiteiten van IVN die wel plaatsvinden deze tijd.

Reacties

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een actie van

Loek Hesemans

Als adviseur Gezondheid en natuurlijk fit bij Staatsbosbeheer en adviseur groen bij Alles is gezondheid werk ik aan het nog beter benutten van de natuur voor onze gezondheid.