Terug

Samen in Beweging Den Haag

Details
Datum ondertekening 21-05-2019
Actief Ja
Thema Gezonde Leefstijl
Organisaties Leids Universitair Medisch CentrumBas van de Goor FoundationNoaber FoundationLijn1 HaaglandenZelfzorg OndersteundHADOKSStaatsbosbeheerGemeente Den HaagVoedingscentrumMenzisXtraTNO 

Met alle partners bouwen we aan een gezonde basis in de stad en dragen we bij aan de beweging naar een vitaler Den Haag.

 

Fotograaf: Ronald Hoogendoorn

Wij, gemeente Den Haag, Menzis, de Bas van de Goor Foundation, Hadoks en Extra onderschrijven de beweging naar een gezonder en vitaler Nederland en beloven hiervoor onderstaande activiteiten uit te voeren:

  • We committeren ons aan een driejarige samenwerking om een gezonde preventieve basis in Den Haag te bouwen en zo veel mogelijk Haagse inwoners een laagdrempelige stap naar bewegen en vitaliteit te laten zetten.
  • We geven in Den Haag per wijk uitvoering aan de ambities uit het Nationale Preventie- en Sportakkoord rondom overgewicht en bewegen;
  • We doen dat door het organiseren van de Nationale Diabetes Challenge in 2019, 2020 en 2021 om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Wij, Lijn1, Zelfzorg Ondersteund!, Noaber Foundation, Staatsbosbeheer, Voedingscentrum, LUMC en TNO steunen de totstandkoming van deze gezonde basis in Den Haag:

  • Vanuit onze rol zullen wij een bijdrage leveren door onze kennis en kunde;
  • Wij helpen waar nodig en mogelijk bij de kennis of monitoring hierover.

Bekijk de video van de dag in 1 minuut.

Lees ook het nieuwsbericht: Eerste lokale uiting Preventieakkoord in Nederland

 

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.