Terug

Gezondheidspact Utrecht

Details
Datum ondertekening 02-09-2020
Actief Ja
Thema Gezonde leefstijl, Preventie, Gezonde leefomgeving
Organisaties Kracht van ZuilenBig Brothers Big SistersUtrecht in dialoog7SensesGezinnen in hun krachtWijkcooperatie KanaleneilandBuurtnetwerk Kanaleneiland en TranswijkHet wilde WestenGezond Gewicht Utrechtse Jeugd 

Het Gezondheidspact Utrecht is een extra impuls voor de Utrechtse beweging naar gezond stedelijk leven voor iedereen. Het Gezondheidspact Utrecht biedt een dynamisch en groeiend netwerk voor de stad.

Iedereen die dat wil, kan bij dit netwerk aansluiten om een bijdrage te leveren, samen te werken, elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Er valt nog veel te winnen als we initiatief, kennis, kunde en krachten bundelen. Zo vergroten we samen de (impact op) gezondheid in deze stad. Inwoners, professionals, vrijwilligers, initiatiefnemers, ondernemers, gemeente, bedrijven, instanties: iedereen levert een bijdrage!

Ambassadeurs van het gezondheidspact zijn Utrechters (mensen en organisaties) die op hun manier en met enthousiasme werken aan de gezondheid in de stad en daarmee de kernwaarden van het Gezondheidspact Utrecht delen en mede vormgeven: openheid, inspiratie, gastvrijheid, teambesef en eigenaarschap.

Ja, wij in de stad Utrecht onderschrijven de missie van Gezondheidspact Utrecht en Alles is
Gezondheid en beloven aan onderstaande activiteiten bij te dragen.

Met het doel de gezondheid van mensen in de stad te vergroten, bouwen we als ambassadeur – door ons werk – mee aan het dynamische Gezondheidspact netwerk in de stad Utrecht. We helpen samenwerking te stimuleren, kennis en verhalen te verspreiden en mensen, initiatieven en mogelijkheden bij elkaar te brengen.

Daarmee leveren we een ook bijdrage aan de (jaarlijkse) monitoring over activiteiten en voortgang in het netwerk.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.