november
3

Jaarcongres en Livecast Alles is Gezondheid-iPH 2022

Laden Evenementen

Jaarcongres en Livecast Alles is Gezondheid-iPH 2022

SAVE THE DATE: op donderdag 3 november 2023 organiseren Alles is Gezondheid en iPH de jaarlijkse congres en livecast: een blikverruimende meeting voor alle vooruitstrevende gezondheidsprofessionals in Nederland.

Net als de editie in 2021 gaan we uit van een hybride evenement. Met een fysieke netwerkbijeenkomst én livecast vanuit de Prodentfabriek in Amersfoort. Op locatie ben je welkom van 10.00-16.00 uur. De livecast is van 11.00-12.30 uur. Uitzending is zowel ter plekke als online te volgen.

Het programma is nog niet bekend. Maar natuurlijk gaan we ook deze editie zorgen voor interessante praktijkervaringen, nieuwe inspiratie, onverwachte gasten, interactie en de nodige verassing. Net als elkaar ontmoeten en ‘ouderwets’ netwerken.

Het thema is Onderstroom.  We kijken dan naar de wereld van gedachten en gevoelens die minder zichtbaar zijn. Naar wat iedereen onbewust wel voelt en ervaart, maar niet altijd doordringt tot stelsels, structuren en systemen.

We doen dat met verhalen, (praktijk)voorbeelden en ideeën van direct betrokkenen, ervaringsdeskundigen, projecten en programma’s, regio’s en wijken, vernieuwers en veranderaars, experts en onderzoekers.

De vraag is hoe we hiervan een samenhangend geheel maken en de beweging stimuleren naar een gezonder Nederland. Met minder spanning, meer verbindingen, nieuwe gevoelens en ander gedrag. Lukt het jou om de onderstroom naar boven te brengen?

De onderstroom, die niemand ziet, bepaalt de richting, op elk gebied. (Stef Bos)

Begin september is meer over programma bekend. Met medewerking van o.a. Arts & Leefstijl, Federatie voor Gezondheid, Jeroen Bosch Ziekenhuis, De Gezonde Huiskamer (HANNN), Humanizing Healthcare, Zorgbelang Inclusief.

Benieuwd naar wat je kan verwachten? Zie hier het programma van vorig jaar of bekijk de livecast met o.a. Giel Beelen, Thijs Launspach, Mia Wessels, Marieke Schatteleijn, Arjen Heus, Alex Jadad en Machteld Huber.

Zet je 3 november vast in je agenda? Bekijk deze site voor updates of abonneer je op de nieuwsbrief. De inschrijving start begin september. Dan is ook meer bekend over het programma en sprekers.

Jaarcongres en Livecast Alles is Gezondheid-iPH 2022

Datum: donderdag 3 november
Time: 10:00 - 16:00 uur
Location: Prodentfabriek - Amersfoort

Gratis

Deel dit evenement

Locatie

Prodentfabriek

Oude Fabriekstraat 20, 3812 NR Amersfoort

Plan uw route