november
3

Livecast Onderstroom: Alles is Gezondheid-iPH 2022

Laden Evenementen

Livecast Onderstroom: Alles is Gezondheid-iPH 2022

Op 3 november 2022 van 12.00-13.00 uur is er een speciale livecast tijdens het jaarcongres van Alles is Gezondheid-iPH. Voor de thuisblijvers en alle andere vooruitstrevende gezondheidsprofessionals in Nederland.

DE INSCHRIJVING IS VANAF 11.30 UUR GESLOTEN

Thema van de uitzending is Onderstroom. We kijken dan naar de (leef)wereld van gedachten en gevoelens die minder zichtbaar zijn. Naar wat iedereen onbewust wel voelt en ervaart, maar niet altijd doordringt tot stelsels, structuren en systemen.

De vraag is hoe we hiervan een samenhangend geheel maken en daarbij de beweging stimuleren naar een gezonder Nederland. Met minder spanning, meer verbindingen, nieuwe gevoelens en ander gedrag. De kloof overbruggen.

Programma en sprekers

In de livecast halen we de onderstroom naar boven en gaan we na of we met de ervaringskennis van mensen en ‘collectieve slimheid’ (van bewoners) een brug kunnen slaan tussen de leef- en systeemwereld (#hoedan). We doen dit met de inzichten van:

  • Spoken Word over de Onderstroom door arts, inspirator en vernieuwer Mia Wessels. Bekijk hier haar voordracht van vorig jaar.
  • Tim ’S Jongers (auteur, Wiardi Beckman Stichting) over de kloof én brug tussen de systeemwereld en de leefwereld van (kwetsbare) bewoners.
  • Grace Brok (Wijk voor Elkaar, sociaal ondernemer Deventer) over Buurtgeluk:  aanpak waarin wijkbewoners samen zorgen voor buurtgenoten die het nodig hebben.
  • Karen van Ruiten (Alles is Gezondheid) over samenwerking en hoe we de verbinding tussen beleid, regio’s en bewoners groter kunnen maken.
  • Moderator van de livecast is Lea Bouwmeester (gespecialiseerd in innovatie, inclusie en dialoog, burgerberaad, gezondheidszorg).

Kijken

KIJKERSLINK: https://live.webinary.nl/event/1103-allesisgezondheid/ 

Vanaf 11.50 uur kan je de uitzending in. Enige wat je hoeft te doen is inloggen met het e-mailadres waarmee je geregistreerd ben.. Tijdens de uitzending is het mogelijk om vragen te stellen via de chat.

De onderstroom, die niemand ziet, bepaalt de richting, op elk gebied. (Stef Bos)

Livecast Onderstroom: Alles is Gezondheid-iPH 2022

Datum: donderdag 3 november
Time: 12:00 - 13:00 uur
Location: Online

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement