Terug

Yogastudio Zeeland

Details
Datum ondertekening 12-05-2018
Actief Ja
Regionetwerk De Vitale Revolutie Zeeland
Thema Gezonde Leefstijl
Organisaties Yogastudio Zeeland 

Wij onderschrijven een brede aanpak om met elkaar van Zeeland een gezonde regio te maken

Yogastudio Zeeland verzorgt yoga en mindfulness voor groepen, bedrijven en particulieren. Wij doen dat op bedrijfslocaties, in de natuur en in onze studio. Bij gezondheid en vitaliteit denkt men aan beweging en voeding, maar er is ook een toenemende behoefte aan (mentale) ontspanning. Op tijd herstellen is essentieel voor vitaliteit. Vaak is men zich daar pas van bewust als er al klachten zijn.

Werkstress is de oorzaak van 36% van alle ziekteverzuim. We belasten vandaag de dag steeds meer ons brein en hebben daardoor ook juist mentale ontspanning nodig. Wij willen met onze Office Yogasessies vooreerst (lichaams)bewustwording teweeg brengen en daarnaast ook ontspanning en souplesse. Wij beogen een bijdrage te leveren aan het creëren van meer (lichaams)bewustwording, ontspanning, beweging en zingeving. De ervaring heeft geleerd dat meer bewust leven de gezondheid ten goede komt.

Onze activiteiten

  • Het verzorgen van Office Yoga voor bedrijven op locatie
  • Workshops in onze studio
  • Het verzorgen van Yoga en Mindfulness in de natuur
  • Privésessies Yoga en Mindfulness
  • Groepslessen in onze studio en op locatie

Het is onze ambitie om een waardevolle bijdrage te leveren op het gebied van bewustwording en gezonde ontspanning t.b.v. de gezondheid van inwoners en gasten van Zeeland.

Wij zullen de opgedane kennis en ervaring delen met andere regio’s en netwerken in Nederland, met als doel het gedachtegoed en de best practices ten dienste te stellen van andere partijen met een gelijke doelstelling en ambitie.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.