Terug

Weight Watchers

Details
Datum ondertekening 12-11-2015
Actief Ja
Thema Gezonde Leefomgeving, Gezonde Leefstijl, Werk en Gezondheid, Preventie
Organisaties Weight Watchers Health Services 

Weight Watchers Nederland levert een bijdrage aan een Gezonder Nederland door, samen met partners, mensen te helpen blijvend een gezonde relatie met voeding aan te gaan, meer te gaan bewegen en te ontspannen: mensen zo lang mogelijk vitaal en zo gezond mogelijk laten zijn, daar gaat het om.

 

Onze activiteiten

 • Bijeenkomsten op maat voor gezonde leefstijl
  Weight Watchers organiseert in publiek-private samenwerking (in de wijk, op het werk en in de zorg) wetenschappelijk gefundeerde bijeenkomsten (The Lancet, BMJ) op maat. Bijeenkomsten met het oog op het krijgen van een duurzame, gezonde relatie met voeding, het terugdringen van overgewicht, het aanzetten tot meer beweging en ontspanning, het stimuleren van participatie en het oproepen van gezamenlijkheid.
 • Integrale leefstijlactivitatie door verbinding tussen wijk, werk (1)en zorg
  Weight Watchers wil haar verantwoordelijkheid nemen in het zoeken naar regionale verbindingen tussen de benaderingen in wijk, werk en zorg. In 2015 heeft Weight Watchers de eerste stappen in een wijk gezet om met partners te komen tot een integrale leefstijlactivatie met ingrediënten als gezonde voeding, beweging, ontspanning en meedoen. Begin 2016 volgen minimaal nog twee wijken. Met als streefdoel een landelijke
  dekking over 5 jaar.
 • Integrale leefstijlactivatie door verbinding tussen wijk, werk en zorg (2)
  Weight Watchers wil in het domein werk het aantal werknemers met een gezondere leefstijl en gewichtsreductie opvoeren met 20% tov het voorgaande jaar door huidige samenwerkingsverbanden te intensiveren en nieuwe op te zetten. Onder meer voortvloeiend uit de community gekoppeld aan de jaarlijkse conferentie ‘De Gezonde Werknemer’.
 • Integrale leefstijlactivatie door verbinding tussen wijk, werk en zorg (3)
  Weight Watchers streeft naar een jaarlijkse groei van 20% van patiënten die door huisartsen en medisch specialisten naar Weight Watchers worden doorverwezen met als doel een gezondere leefstijl en gewichtsreductie. Dit wordt bereikt onder andere door de expansie in de wijk.
 • Jaarlijkse conferentie ‘De gezonde medewerker’ en de Preventieconferentie
  Jaarlijks organiseert Weight Watchers de Preventieconferentie en de conferentie ‘De gezonde werknemer’. Het verbinden van spelers op weg naar meer gezondheidswinst is daarbij een belangrijk onderdeel.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.