Terug

Voeding Bewust

Details
Datum ondertekening 09-12-2014
Actief Ja
Regionetwerk HANNN Noord-Nederland
Thema Gezonde Leefstijl, Preventie
Organisaties De Leefstijl AcademieVoedingbewustInter-PsyRoukema en Jelies (Fysiotherapiecentrum Noord)Voedingsbureau Yvonne HollanderWelstad Stadskanaal 

Ja, wij dragen bij aan de missie van Alles is Gezondheid via bewustwording op gebied van leefstijl

Voedingbewust, de Leefstijlacademie, Inter-psy, Roukema en Jelies, Voedingsbureau Yvonne Hollaner en Welstad Stadskanaal vinden het belangrijk een bijdrage te leveren aan de bewustwording van de gevolgen van ons gedrag op het gebied van consumptie, voeding en manier van leven. Met sportbewegingslessen meerdere malen per week, interdisciplinair, met aandacht voor voeding en gezonde keuzes, gaan wij de strijd aan met obesitas en overgewicht voor kinderen in de leeftijdscategorie 4 tot en met 18 jaar.

Onze activiteiten

Preventie en behandeling kinderen met overgewicht en obesitas
Voedingsbewust werkt aan de preventie en behandeling van kinderen in de leeftijdscategorie 4-18 jaar met overgewicht en obesitas. Dit zullen we gaan doen door middel van sportbewegingslessen door de sportcoach meerdere malen per week, voorlichting over voeding aan de ouders met de kinderen, gesprekken met de psycholoog en bewegingstesten/motoriektesten met de fysiotherapeut. We maken hen bewust van voeding en het maken van de gezonde keuzes, verbeteren de motoriek en laten de kinderen meer bewegen.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.