Terug

VitalFacts

Details
Datum ondertekening 12-11-2015
Actief Ja
Thema Gezonde Leefstijl, Preventie
Organisaties VitalFacts 

VitalFacts zet zich in om op leuke manier de vitaliteit van mensen te verbeteren

Hierbij wordt slim gebruik gemaakt van van de beschikbare technologie (wearables, apps, E-health en E-Learning) geïntegreerd in 1 online leeromgeving. VitalFacts maakt vitaliteit leuker, makkelijker en persoonlijker. De kennis en kunde over vitaliteit delen zij graag met andere deelnemers van Alles is Gezondheid.

Onze activiteiten

  • Actief in contact met cliënten voor passende oplossingen leefstijl vragen
    VitalFacts wil actief in contact treden met cliënten om passende oplossingen te bedenken voor hun dagelijkse leefstijl vraagstukken en is bereid om hier een aantal pilots voor te ondernemen waarin de mogelijkheden worden verkend.
  • MyVitalFacts een gecombineerd leefstijlprogramma uitvoeren en kennis delen
    VitalFacts biedt een gecombineerd leefstijlprogramma ‘MyVitalFacts’ dat samen met opdrachtgevers, leveranciers en zorgverzekeraars is ontwikkeld. Opgedane kennis over causale verbanden tussen de opgedane gezondheidswinst en het effect op zorgkosten, productiviteit en het welzijn van medewerkers wordt gedeeld.
  • Ruimte bieden voor preventie en zelfmanagement
    VitalFacts ontwikkelt, experimenteert met en denkt mee over nieuwe technologische oplossingen die de verschuiving van ziekte en zorg naar gezondheid en gedrag ondersteunen. Met als doel: meer ruimte om aan de slag te gaan met preventie en zelfmanagement.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.