Terug

St. Elisabeth

Details
Datum ondertekening 13-11-2014
Actief Ja
Thema Meedoen
Organisaties Woonzorgcentrum St. Elisabeth 

Ja, wij onderschrijven de missie van Alles is gezondheid en zetten ons in voor fysiek én mentaal welzijn van onze cliënten.

Bij St. Elisabeth vinden we het versterken van zelfredzaamheid en een focus op fysiek én mentaal welzijn van onze cliënten belangrijk. Zo staat dat beschreven in onze visie. Deze aspecten dragen immers aantoonbaar bij aan het welbevinden van zowel cliënten als medewerkers, dus ook aan hun gezondheid en vitaliteit.

Onze activiteiten

  • Uitbreiding ontspannings- en culinaire mogelijkheden St. Elisabeth stimuleert dit o.a. door ontspannings- en culinaire mogelijkheden uit te breiden. Hierbij zoeken we verbinding met de wijk, zodat ontmoeting tussen senioren uit de wijk en woonachtig bij Woonzorgcentrum St. Elisabeth optimaal wordt gefaciliteerd en gestimuleerd, waarmee eenzaamheid wordt bestreden.
  • Meer zeggenschap medewerkers en samenwerking experts verzuimpreventie Daarnaast biedt St. Elisabeth medewerkers meer medezeggenschap en gaan we samenwerken met een expert op het gebied van verzuimpreventie.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.