Terug

Healthcoin

Details
Datum ondertekening 03-04-2017
Actief Ja
Regionetwerk HANNN Noord-Nederland
Thema Gezonde Leefstijl, Werk en Gezondheid
Organisaties HealthCoin 

Wij zetten ons in voor een vitaler Nederland door gezond gedrag te stimuleren met de introductie van een gezonde munt.

Healthcoin introduceert een gezonde munt, die te verdienen is met gezond gedrag en uit te geven is aan gezonde producten en diensten waarbij mensen worden verleid tot het vaker maken van de gezonde keuze.

Onze activiteiten

  • Inzetten van gezonde munt in strijd tegen ziekten en voor gezonde leefstijl
    Healthcoin zet hun gezonde munt in de strijd tegen overgewicht, diabetes type II, hart- en vaatziekten, eenzaamheid, chronisch gebrek aan bewegen en ter stimulans voor een gezonde leefstijl voor iedereen.
  • Bedrijven helpen met duurzame inzetbaarheid van personeel
    Healthcoin helpt bedrijven hun uitdaging van duurzame inzetbaarheid van personeel waar te maken en de beloningslaag voor gezond gedrag met aantrekkelijke tools in te richten, van apps en wearables tot leefstijlplatforms. Gezondere werknemers betekenen een lager verzuim.
  • Actieve rol nemen in de First Man Made Blue Zone
    Healthcoin neemt een actieve rol in de First Man Made Blue Zone door Bluespots te helpen ontstaan waarbij de gezonde munt wordt ingezet. Dit doen ze uiteraard met de betaalde dienstverlening en software van Healthcoin, maar ook met het publiceren van blogs over de noodzaak van een verandering (zoals op Zorg en Welzijn, LinkedIn en diverse sites over gezondheid) en sessies te organiseren ter inspiratie van organisaties die met duurzame inzetbaarheid aan de slag willen (zoals het initiatief van Bluespotter in Noord-Nederland).

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.