Terug

GezondNL

Details
Datum ondertekening 10-09-2015
Actief Ja
Thema Gezonde Leefomgeving
Organisaties Gezondheidscentrum De Nije VesteGezond NLLeidsche Rijn Julius GezondheidscentraLijfStyleOvervecht GezondCorlaer Gezondheidscentrum 

GezondNL stimuleert de ontwikkeling en het realiseren van de randvoorwaarden voor een ‘Infrastructuur van een Gezonde Wijk’.

De hoofddoelgroep bestaat uit gezondheidscentra en aanverwante wijkorganisaties.

Onze activiteiten

 • Handreiking “Infrastructuur van de Gezonde Wijk”
  GezondNL actualiseert komend jaar een handreiking “Infrastructuur van de Gezonde Wijk” en stelt deze handreiking beschikbaar aan geïnteresseerden.
 • Intervisiebijeenkomsten voor Gezonde Wijk coördinatoren
  GezondNL organiseert intervisiebijeenkomsten voor Gezonde Wijk-coördinatoren, werkzaam bij gezondheidscentra en aanverwante wijkorganisaties.
 • Monitoren Prestaties Gezonde Wijken
  GezondNL draagt bij aan een benchmark om de prestaties van “Gezonde Wijken” te monitoren als basis voor verbeterplannen in die wijken.
 • Ontwikkelen gezondheidspolis en pilot hiermee starten
  GezondNL ontwikkelt samen met partners (gemeenten, verzekeraars, regionale netwerken) het concept van een gezondheidspolis en zal hiermee een pilot starten.
 • Kennisuitwisseling stimuleren via website GezondNL.nl
  GezondNL stimuleert kennisuitwisseling en brengt geïnteresseerden actief met elkaar in contact. Daarvoor registrereert GezondNL lopende projecten en beschikbare tools op de 
  website GezondNL.nl.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.