Terug

Gezond in Deventer

Details
Datum ondertekening 25-09-2014
Actief Ja
Thema Gezonde Leefomgeving, Gezonde Leefstijl, Meedoen, Werk en Gezondheid
Organisaties ArconStichting BedtimeStoriesGemeente DeventerRaster groepSaxion HogescholenSportbedrijf DeventerZorgSaam TwenterandZorgverzekeraar Salland 

Ja, wij onderschrijven de missie van Alles is Gezondheid en zetten ons in voor een gezond gedrag en gezonde omgeving.

‘Gezond in Deventer’ is een netwerk dat met een integrale aanpak werkt aan gezond gedrag en een gezonde omgeving. Het netwerk stimuleert beweegactiviteiten, preventieactiviteiten, sociale ondersteuning en veranderingen in de fysieke omgeving. De focus ligt op de jeugd, werknemers en inwoners met een lage sociaaleconomische status.

Onze activiteiten

 • Netwerk ‘Gezond in Deventer’
  ‘Gezond in Deventer’ initieert, faciliteert en realiseert een integrale aanpak gericht op gezond gedrag en een gezonde omgeving. We stimuleren een efficiënte en effectieve inzet van beweegactiviteiten, preventieactiviteiten, sociale ondersteuning en veranderingen in de fysieke omgeving. Sleutelwoorden zijn: bij elkaar brengen, verbinden en samenwerken. Onze focus ligt op de jeugd van 0 tot 19 jaar, werknemers en inwoners met een lage sociaaleconomische status.
 • We love eating
  Een voorbeeld van ‘Gezond in Deventer’ is het Europese project ‘We love eating’: mensen leren meer over gezonde voeding en snacks. Dit wordt uitgevoerd door GGD IJsselland.
 • Project Bedrijfssport
  ‘Bedrijfssport’ is een voorbeeld van een gezondheidsprogramma van Gezond in Deventer. Met Bedrijfssport worden werknemers tot beweging gestimuleerd. Bedrijfssport wordt begeleid door een buurtsportcoach Bedrijven.
 • Programma iSlim
  Een voorbeeld van een gezondheidsprogramma van ‘Gezond in Deventer’ is iSlim, dat is gericht op het voorkomen van obesitas onder kinderen. GGD IJsselland, Raster welzijn, Sportbedrijf Deventer en Fysiodé werken hierbij samen.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.