Terug

EDventure

Details
Datum ondertekening 01-10-2014
Actief Ja
Thema Gezonde Leefstijl, Leren
Organisaties Onderwijsontwikkeling Nederland 

EDventure, vereniging van onderwijsadviesbureaus, en de aangesloten organisaties zullen de impact van Alles is gezondheid… verbreden en verdiepen in de praktijk van hun werkzaamheden.

De onderwijsadviesbureaus die beschikken over jarenlange ervaring in het onderwijs, ervaren dagelijks de enorme impact die sport/bewegen en gezonde voeding hebben op concentratie en vitaliteit van de leerling. Onderzoek toont ook aan dat vitale leerlingen beter presteren. EDventure wil daarom graag mede drager zijn van dit prachtige Nationaal Programma Preventie. Immers: ‘investeren aan de voorkant levert drie keer zoveel rendement dan repareren aan de achterkant’.

Onze activiteiten

  • Brancheportal onderwijsexpertise.nl
    Het aanbod van EDventure, vereniging van onderwijsadviesbureaus, en de aangesloten organisaties op thema’s als gezondheid en bewegen wordt inzichtelijk gemaakt op de brancheportal Onderwijsexpertise.nl. Tevens vraagt EDventure aandacht voor het programma Alles is Gezondheid… via de Onderwijsdatabank.nl door hier relevante publicaties voor het onderwijs(advies)veld te ontsluiten.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.