Terug

Dag van de Imperfectie

Details
Datum ondertekening 25-11-2019
Actief Ja
Thema Gezonde Leefstijl
Organisaties Stichting Vitamine ZNEWConnectiveHumanistisch VerbondThe Turn Club3310 - School for MillennialsCareerwiseDe KwekerijStichting de Nationale DenkTank 

Ja,
Wij, Collectief voor Imperfectionisme (Stichting Vitamine Z, NEWConnective,
Humanistisch Verbond, The Turn Club, 3310 – School for Millennials, Careerwise, De Kwekerij, Nationale Denktank, Thrive Amsterdam), gaan de volgende afspraken aan:

  • Eén keer per jaar organiseren we de Dag van de Imperfectie. Op deze dag tonen we nieuwe ideeën over ruimte voor imperfectie. Na de lancering op 25 november 2019 nodigen we publiek en organisaties uit om zich aan te sluiten en/of aanvullingen te geven op de pledge en stellen we nieuwe doelen voor het volgende jaar op.
  • In het eerste jaar ontwikkelen we twee ruimtes die bij betrokken organisaties toegepast worden. We nemen de conclusies en inzichten van de Dag van de Imperfectie mee in onze plannen.
  • We zoeken contact met mbo-, hbo- en wo-instellingen, te beginnen in Amsterdam, om samen met hen ruimte te creëren voor meer imperfectie in het onderwijs.**
  • Het Collectief voor Imperfectionisme komt vier keer per jaar bij elkaar om de ontwikkelingen te bespreken en de pledge te onderhouden.

* Ruimtes voor imperfectie zijn creatieve en fysieke ervaringsplekken in de brede zin van het woord. Ruimtes waar de bezoeker zich op een laagdrempelige of creatieve manier uitgenodigd voelt om op adem te komen door imperfect te kunnen zijn. Ongemak, imperfectie en emotie mogen er zijn op deze plekken en momenten, zodat er weer ruimte ontstaat voor zin en betekenis. Door ontmoeting met anderen in deze ruimte kan het
besef ontstaan dat imperfectie normaal is en dat je er niet alleen voor staat.
** Onderwijs in Amsterdam is het startpunt. Later breiden we uit naar andere domeinen en steden.

Met deze belofte sluiten wij ons aan bij het netwerk van Alles is Gezondheid en zetten betrokken partijen zich in voor de beweging naar een gezonder en vitaler Nederland.

Tevens beloven wij mee te werken aan de ( jaarlijkse) monitoring over de uitvoering van de activiteiten en voortgang van de pledge.

25 november 2019

Handtekening:
Collectief voor Imperfectionisme

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.