Terug

Hollands Midden

1 juli 2020

SportSupport / Hillegom in Beweging, WelzijnsKompas Hillegom Lisse, The Pando Network en gemeente Hillegom ondersteunen als strategische partners van Healthy Hillegom het leefstijlakkoord Healthy Hillegom en werken mee aan de gezonde keuze de makkelijke keuze te maken onder regionetwerk Hollands-Midden.

Staatssecretaris Paul Blokhuis (Volksgezondheid) wil kijken hoe het concept van de gezondheidsbeweging Healthy Hillegom als voorbeeld kan dienen voor andere gemeenten en brede navolging krijgt in toekomstige lokale preventieakkoorden. Dat gaf hij aan bij een werkbezoek aan het initiatief op 12 juni 2020, dat in samenwerking met lokale (zorg)organisaties, ondernemers, scholen, (sport)verenigingen, supermarkten en horeca Hillegommers wil activeren een gezonde levensstijl aan te nemen.

Activiteiten in het netwerk

Concrete activiteiten aanjagen, initiëren en/of organiseren
op de volgende zes thema’s:

  1. Natuurlijk eten
  2. Blijven bewegen
  3. Hard werken, hard ontspannen
  4. Bruisende connecties & zingeving
  5. Financieel fit
  6. Gezonde leefomgeving

Iedere inwoner van Hillegom enthousiasmeren mee te doen. Organisaties en bedrijven aan laten sluiten bij het
partnernetwerk Healthy Hillegom om de ambities concreet te borgen.

Partners

Healthy Hillegom, SportSupport / Hillegom in Beweging,
WelzijnsKompas, Hillegom Lisse, The Pando Network en gemeente Hillegom.

Sluit ook aan

Om tot een gezonde en veerkrachtige regio te komen, hebben inwoners, professionals en organisaties elkaar nodig. Het regionetwerk gaat graag de verbinding aan met mogelijke netwerkpartners. Wil je aansluiten bij het netwerk? Neem contact met ons op.