Terug

NOG Fitter en Vitaler

21 december 2018

Gezonde en vitale medewerkers presteren beter, zijn creatiever en minder vaak ziek. Regionetwerk NOG Fitter en Vitaler is er voor werkgevers en werknemers die aan de slag willen met een gezonde werkplek. Investeren in de gezondheid van alle werknemers is zinvol. Werknemers die in balans zijn op sociaal, fysiek en mentaal vlak zijn fittere en vitalere werknemers.

Regionetwerk NOG Fitter en Vitaler zet zich daarom actief in voor gezonde medewerkers in de regio Noord- en Oost- Gelderland. Samen met 23 partners waaronder gemeenten, bouwbedrijven, onderwijs, zorg, politie en consultancy, bereikt het netwerk nu al meer dan 8000 medewerkers.

Maak de werkvloer NOG gezonder

Het aanbod voor een gezonde werkplek is groot. Om dit inzichtelijk te maken, geeft het regionetwerk ondersteuning bij het opzetten van gezondheidsbeleid op uw werkplek. Zo reikt het netwerk praktische handreikingen en tools aan, zoals campagnes, interventies, apps en e-healthinstrumenten. Daarnaast kunnen aangesloten partners van het regionetwerk bij een Gezonde Werkvloer Adviseur terecht voor vragen en tips.

Op deze manier wil het regionetwerk een impuls en invulling geven aan een gezonde werkvloer, en gezonde initiatieven rondom duurzaamheid borgen.

Denk mee

Regionetwerk NOG Fitter en Vitaler gaat de verbinding graag aan met mogelijke netwerkpartners. Wil je meedenken over een vitalere werkvloer? Word dan nu partner. Het tekenen van de pledge is optioneel en kosteloos. Je bent dus niet verplicht de pledge te tekenen om partner te worden van NOG Fitter en Vitaler. Uiteraard hoopt het netwerk wel op zoveel mogelijk ondertekenaars!

Heb je suggesties, tips of inspirerende voorbeelden? Het regionetwerk staat daar graag voor open. Neem contact met ze op.

Meer weten

Bekijk de website van NOG Fitter en Vitaler