Terug

WHY Training

Details
Datum ondertekening 18-05-2016
Actief Ja
Thema Mentale Gezondheid
Organisaties Why Training 

WHY Training draagt bij aan een gezonder Nederland via begeleiding van mensen op weg van werkstress naar werkplezier

De trainingen zijn bij uitstek geschikt voor eenieder die vastloopt, stress ervaart en/of structuur mist. De trainingen geven inzicht in wat voor iemand echt belangrijk is en wat energie oplevert. Het contact met het paard fungeert hierbij als metafoor voor het dagelijks leven.

Onze activiteiten

 • Trainingen persoonlijk functioneren met behulp van paarden
  WHY Training verzorgt 1- en 3-daagse trainingen met maximaal 6 personen op een landelijke locatie in het teken van persoonlijk functioneren met behulp van een paard, teamproblematiek/dynamiek, structuur en/of planning aanbrengen. De 3-daagse training gaan we dieper in op feedback vanuit de werksituatie. Daarnaast kan een mogelijk netwerkaspect zakelijke betrekkingen versterken.
 • Themabijeenkomsten voorlichting preventie werkstress
  WHY Training organiseert regelmatig laagdrempelige themabijeenkomsten om mensen met werkstress in grote lijnen te informeren wat zij preventief aan werkstress kunnen doen. WHY Training heeft contact met bedrijven, instellingen en organisatie om voorlichting te geven over het preventief aanpakken van stress op de werkvloer.
 • Training jong volwassen met behulp van sport
  WHY Training is van mening dat sportbeoefening een goede basis vormt voor jonge mensen. Samen met sportorganisaties met betrekking tot voetbal, hockey etc. bereidt WHY Training jonge volwassenen voor om te gaan met stress, waarbij functioneren in een team centraal staat.
 • Gratis training aan netwerk Alles is Gezondheid
  WHY Training biedt 1 a 2 keer per jaar kosteloos trainingen aan bedrijven uit het netwerk van Alles is Gezondheid…. De bedrijven worden door ons geselecteerd en worden gevraagd deelnemers te sturen om een training te ondergaan en te ervaren. Een ervaring zegt meer dan duizend woorden!

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.