Terug

VitaalPortaal.nu

Details
Datum ondertekening 19-11-2015
Actief Ja
Regionetwerk HANNN Noord-Nederland
Thema Werk en Gezondheid

Veranderen doe je niet alleen en kun je niet alleen

Vitaalportaal, de coöperatie ter bevordering van vitaliteit, biedt een integrale aanpak op vitaliteit en blijvende verandering voor de werkende mens en organisaties. We onderscheiden ons door innovatieve benaderingen waarin we e-health en rakende werkvormen combineren, zodat de beleving centraal staat. We zijn er van overtuigd dat vitaliteit niet berust op een enkel aspect in ons dagelijks bestaan. Veranderen bestendigt wanneer op alle leefgebieden (wonen, werken, leren en vrije tijd) actief wordt ingezet.

Onze activiteiten

  • Faciliteren van een gebalanceerde leef- en werkstijl
    VitaalPortaal verbreed en verdiept door het faciliteren van een gebalanceerde leef- en werkstijl met behulp van VitalinQ via digitale coaching (2000 medewerkers)
  • Opleiden
    VitaalPortaal helpt met het opleiden van medewerkers en adviseurs om Vitaliteitsmanagement handen en voeten te geven in organisaties (30 mensen)
  • Beleven van gezondheid en vitaliteit
    Het (laten) beleven van gezondheid en vitaliteit: wat doet een gezonde leefstijl nu echt met je? Een aanpak op maat waar 25 teams vanuit verschillende regionaal verbonden organisaties worden uitgedaagd in de Social Health Challenge! Hiermee brengen we medewerkers in een bedrijf en (netwerken van) bedrijven en organisaties letterlijk en figuurlijk in beweging, zodat blijvend vitaal functioneren van mens en organisatie wordt bereikt door een belevingsaanpak met slimme mix van online en offline elementen. De focus ligt op uitvoering en borging waarbij blijvende aandacht voor vitaliteit in de (organisatie)cultuur wordt opgenomen.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.