Terug

Twente Gezond (regionetwerk)

Details
Datum ondertekening 22-09-2016
Actief Ja
Regionetwerk Twente Gezond
Thema Gezonde Leefomgeving, Positieve Gezondheid
Organisaties BTK ZorgDe Twentse ZorgcentradePostenHumanitasLeefstijlcoachMenzisMichelle's Good FoodNaviva KraamzorgROC van TwenteSamenwerkingsverband Twente NoordSportaalSportbedrijf AlmeloSportservice OverijsselTactusThe Vital CompanyTriforaTwente GezondUnivé Verzekeringen 

Ja, wij zetten ons in voor een gezond Twente vanuit Positieve Gezondheid

Wij zijn een Twents platform van bedrijven en organisaties op het gebied van onderwijs, gezondheid, welzijn, participatie, zingeving, sport, etc. Wij werken direct of indirect aan de verbetering van de gezondheid in Twente. Wij doen dit vanuit het concept ‘positieve gezondheid’. Wij gaan actief ons platform verbreden. Een gezonder en vitaler Twente. Dat is de inzet van Twente Gezond.

Onze activiteiten

  • Delen goede initiatieven en praktijkvoorbeelden
    Twente Gezond deelt goede initiatieven en praktijkvoorbeelden. Wij inspireren en versterken elkaar. Hiervoor organiseren we symposia en netwerkbijeenkomsten en delen kennis via een website, nieuwsbrieven en digitaal magazine.
  • Podium bieden aan potentiele partners
    Twente Gezond biedt een podium aan (potentiele) partners om hun plan of idee te etaleren en daar verrassende samenwerkingspartners bij te vinden.
  • Actief verbinding zoeken
    Twente Gezond zoekt actief verbinding om gezamenlijk concrete interventies, aanpakken en projecten te ontwikkelen en uit te voeren. Daarvoor maken we voor 1 maart 2017 een ‘roadmap’.
Kan component niet renderen

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.