Terug

Topcinn

Details
Datum ondertekening 12-03-2015
Actief Ja
Regionetwerk HANNN Noord-Nederland
Thema Werk en Gezondheid
Organisaties Topcinn 

Ja, wij zetten ons in voor een vitaler Nederland door partners uit de creatieve sector met elkaar te verbinden

Wij willen partners uit de creatieve sector verbinden met de doelen van Alles is Gezondheid en ze vraagstukken over gezondheid voorleggen. Daarnaast willen wij producten en innovaties uit de creatieve sector in beeld brengen bij Alles is Gezondheid.

Onze activiteiten

  • TOPCINN wil bedrijven en individuen uit de creatieve sector verbinden aan organisaties die zich inzetten voor de doelen van Alles is Gezondheid
    Wij streven ernaar de gehele creatieve industrie in Noord Nederland in kaart te brengen en hun creatieve vermogen daar waar mogelijk te verbinden aan complexe vraagstukken.
  • TOPCINN gaat vraagstukken vanuit Alles is Gezondheid voorleggen aan de creatieve sector
    Deze vraagstukken halen we op via de sociale marktplaats van Alles is Gezondheid en daarnaast bieden wij een portal om vraagstukken bij ons te melden. Tevens organiseren wij regelmatig meet-ups waar de creatieve industrie vertegenwoordigd is en andere partijen hun vraagstukken in een mini-lab aan de creatieve sector kunnen presenteren
  • TOPCINN gaat producten en innovaties vanuit de creatieve sector in beeld brengen bij Alles is Gezondheid
    De creatieve sector meldt producten (in ontwikkeling) of vraagt ons naar passende omgevingen voor het organiseren van living labs. Wij brengen daar waar opportuun de partijen die vraag en aanbod representeren met elkaar in contact. Daarnaast stellen we de databank van producten open voor derden.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.