Terug

Toekomst Natuurlijk

Details
Datum ondertekening 18-05-2016
Actief Ja
Thema Werk en Gezondheid

Ja, wij beloven ons in te zetten voor preventie van ziekte op de lange termijn

Wij maken werkgevers en werknemers in organisaties bewust van wat voeding voor de gezondheid, direct en ter preventie van ziekte op de langere termijn, betekent.
Toekomst Natuurlijk biedt voornamelijk workshops en inspirerende activiteiten in organisaties. Daarbij werkt zij samen met partijen die aansluiten bij de ambitie van Toekomst Natuurlijk; het voorkomen en reduceren van ziekteverzuim en bijdragen aan een gezonde en duurzame samenleving.

Toekomst Natuurlijk maakt gebruik van de unieke combinatie van kennis en ervaring op gebied van voeding, horeca en personeelsmanagement. Het resultaat voor werkgevers is reductie van ziekteverzuim en talenten die beter benut kunnen worden.

Onze activiteiten

 • Toekomst Natuurlijk gaat in de eerste 5 jaar na haar oprichting in 15 bedrijven of organisaties haar activiteiten aanbieden
  De workshops en bedrijfsactiviteiten in het kader van voeding en duurzame inzetbaarheid, geven een bereik van naar schatting 10.000 personen, waaronder ook kinderen die via hun ouders en/of verzorgers bereikt worden. Voor 2016 geldt een bereik van 1500 personen. Wij streven er naar dat 20% van het totaal aantal te bereiken mensen via bedrijven en organisaties uit krachtwijken komt.
 • Toekomst Natuurlijk gaat in de eerste 5 jaar van haar bestaan 3 nieuwe en concrete samenwerkingen met organisaties aan
  Met als doel het aanbod voor organisaties te versterken op gebied van duurzame inzetbaarheid. Ook zal Toekomst Natuurlijk een concrete samenwerking aan gaan als het gaat om advies en aanbod op gebied van gezonde en duurzame bedrijfscatering.
 • Toekomst Natuurlijk geeft elk kwartaal kostenloos nieuwbrieven uit met kennis en inspiratie over voeding en gezondheid.
  Het aantal leden dat de nieuwsbrief ontvangt, zal ieder jaar met 20 procent stijgen. Men kan zich inschrijven via de website www.toekomstnatuurlijk.nl. Op de website is ook inspiratie te vinden, die vrij beschikbaar is en gedeeld kan worden via Social Media.
 • Toekomst Natuurlijk is jaarlijks aanwezig op diverse bijeenkomsten en kennisdagen om haar kennis en ervaring te delen
  Tot slot is Toekomst Natuurlijk jaarlijks aanwezig op diverse bijeenkomsten en kennisdagen om haar kennis en ervaring te delen, en de verbinding te leggen met andere partijen die zich inzetten voor een gezonde en duurzame leefomgeving.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.