Terug

Tijd voor iets Anders

Details
Datum ondertekening 12-03-2015
Actief Ja
Regionetwerk HANNN Noord-Nederland
Thema Gezonde Leefstijl
Organisaties TIJD voor iets ANDERS 

Ja, wij zetten ons in voor een gezonde leefstijl voor jong en oud

Wij verzorgen trainingen, workshops en andere activiteiten gericht op het in beweging brengen en een gezonde leefstijl van jong en oud.

Onze activiteiten

  • Activiteiten gericht op het in beweging brengen van jong en oud
    Tijd voor iets ANDERS organiseert diverse activiteiten gericht op het in beweging brengen van jong en oud. Centraal staan het plezier in bewegen en bewustwording van leefstijl en voedingsgewoontes. TIJD voor iets ANDERS zal hiermee een bijdrage te leveren aan het stimuleren van een gezondere leefstijl voor jong en oud.
  • Trainingen en workshops specifiek richten op ouders en professionals werkzaam in de Integrale Kindcentra in Noord-Nederland
    In 2015 zal Tijd voor iets ANDERS trainingen en workshops specifiek richten op ouders en professionals werkzaam in de Integrale Kindcentra in Noord Nederland, maar ook jeugdtrainers en begeleiders van sportverenigingen zullen we hierbij proberen te betrekken. Het doel van de trainingen en workshops is het stimuleren van de bewustwording en het vergroten van de deskundigheid op het gebied van een gezonde leefstijl, zodat ‘we’ weten waarom we de kinderen het goede voorbeeld moeten geven. Tijd voor iets ANDERS maakt hiervoor gebruik van programma’s, interventies en kennis van erkende landelijke instellingen op het gebied van sport, bewegen en voeding.
  • Stimuleren van een gezonde leefstijl van senioren
    Tijd voor iets ANDERS gaat zich bezig houden met het stimuleren van een gezonde leefstijl van senioren, als seniorensportleider voor bewegingslessen -en activiteiten in de provincies Groningen en Drenthe. In deze lessen staat ook het plezier in bewegen voorop en wordt aangesloten bij bestaande organisaties en lokale initiatieven. Het streven is om in 2015 vier groepen te starten.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.