Terug

Stichting Chocolate Lovers

Details
Datum ondertekening 12-05-2018
Actief Ja
Regionetwerk De Vitale Revolutie Zeeland
Thema Meedoen
Organisaties Stichting Chocolate Lovers 

Ja, wij onderschrijven de missie van Alles is gezondheid en zetten ons in door verschillende groepen mensen te helpen.

Wij, Chocolate Lovers, zijn een stichting met bijna 50 vrijwilligers die zich dag in, dag uit belangeloos inzetten om de doelstellingen van de stichting keer op keer te verwezenlijken. Wij leiden onze eigen vrijwilligers op tot ambachtelijke Chocolatier, winkel-, logistiek-, Sales-, Administratief-, of allround medewerker. We zijn op deze manier in de gelegenheid een 100% eerlijk product in de winkel te verkopen.

Onze activiteiten

 • Inzetten van vrijwilligers
  Inzetten van onze vrijwilligers en diensten om Zeeuwse inwoners te helpen, gezinnen met langdurig/ernstig zieke kindjes en eenzame ouderen. Zo willen we helpen aan mooie momenten voor gezinnen met langdurig zieke kindjes, het doen van laatste wensvervullingen voor kinderen en jongeren en het helpen aan extra levensvreugde voor de oudere, dementerende medemens.
 • Resultaten realiseren en verbeteren
  De komende jaren hebben wij de ambitie om de volgende resultaten te (blijven) realiseren/verbeteren:

  • Het uitbreiden van onze ondersteuning werkzaamheden voor hulpbehoevende doelgroepen.
  • Grote bijdrage leveren die de realisatie van het Willy Wonka Villa voor de toekomst mogelijk gaat maken.
  • Het verkrijgen van meer vaste klanten die op hun wijze een belangrijke bijdrage leveren aan de maatschappelijke initiatieven van de Chocolate Lovers.
 • Aantoonbare bevordering vitaal en gezond gedrag
  Binnen de bovengenoemde ambities streven we ernaar om de beschreven handvatten en tools met elkaar te verbinden die uiteindelijke zullen leiden tot een aantoonbare bevordering van vitaal en gezond gedrag.
 • Kennis en ervaring delen
  Wij zullen de opgedane kennis en ervaring delen met andere regio’s en netwerken in Nederland, met als doel het gedachtegoed en de best practices ten dienste te stellen van andere partijen met een gelijke doelstelling en ambitie.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.