Terug

Start Stopping Now

Details
Datum ondertekening 29-10-2015
Actief Ja
Thema Gezonde Leefstijl
Organisaties Start Stopping Now 

Wij zetten ons in voor een gezonder Nederland door het ontwikkelen van een stoppen-met-roken-methode.

Start Stopping Now is een gloednieuwe methode en boek ontwikkeld en geschreven door Maarten Bennis en Lidwien Jansen. Na drie serieuze mislukte stoppogingen ontwikkelde Bennis in de jaren negentig zijn stoppen-met-roken-methode.

Voor het boek hebben Bennis en Jansen afgelopen jaren veel gedragsexperts en verslavingsdeskundigen geïnterviewd. Boek en webinars zijn gericht op rokers die willen stoppen, vaak meerdere methodes hebben geprobeerd en niet opgeven.Start Stopping Now biedt webinars waarin rokers persoonlijk worden begeleid of waarin wordt ingegaan op hun onderbewuste drijfveren die hen ervan weerhouden om te stoppen met roken.

https://youtu.be/nH0IJl4N7Ro

Onze activiteiten

 • Uitdragen van de nieuwe stoppen-met-roken-methode ‘Start Stopping Now’
  Start Stopping Now draagt de nieuwe stoppen-met-roken-methode ‘Start Stopping Now’ uit door verkoop van het boek en organisatie van webinars. De webinars zijn ontwikkeld omdat gebleken is dat rokers die met persoonlijke begeleiding stoppen, meer succes hebben dan anderen. Start Stopping Now biedt twee typen webinars: een webinar waarin rokers persoonlijk begeleid worden, en een webinar ‘subconscious release techniek’ (www.removeyourblocks.nl) dat ingaat op de onbewuste drijfveren die rokers vaak weerhouden om daadwerkelijk te stoppen. Roken is geen rationele zaak immers. En anno 2015 is het algemeen bekend dat roken slecht is voor de gezondheid.
 • Minimaal maandelijke webinar
  Start Stopping Now heeft als doel voor 2015 en 2016 150 mensen te helpen via webinars. De webinars worden een of twee maal per maand gegeven. In het kader van Alles is gezondheid… wil Start Stopping Now een verkorte versie van dit webinar 4 keer in 2015 en 2016 gratis aanbieden voor geïnteresseerden.
 • Doel: 2000 exemplaren Start Stopping Now verkopen
  Start Stopping Now heeft als doel van het boek Start Stopping Now 2015 en 2016 2000 exemplaren te verkopen. Ook wil Start Stopping Now het boek gratis aanbieden via openbare bibliotheken en eventuele partners van Alles is gezondheid… die het boek graag ter inzage zouden willen ontvangen.
 • Aanbieding verkort webinair via website HEMA-academie
  Start Stopping Now biedt een verkort webinar op maandag 26 oktober 2015 aan via de website van de HEMA-academie. De HEMA–academie bereikt 100.000 mensen. Start Stopping Now is ook in gesprek met andere organisaties om een dergelijk verkort webinar aan te bieden, zoals Rijkswaterstaat en Giant (fietsen).
 • Geven van lezingen (streven is een per maand) Start Stopping Now houdt om boek en webinars te promoten ook lezingen in het land. Doel is een lezing per maand, vanaf november 2015, waaraan 20 mensen per keer zullen deelnemen.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.