Terug

PMA Nederland

Details
Datum ondertekening 30-05-2017
Actief Ja
Thema Gezonde Leefomgeving, Mentale Gezondheid, Leren
Organisaties PMA NederlandEduMind 

Ja, wij onderschrijven de missie van Alles is Gezondheid en zetten ons in door verschillende methodes en coaching toe te passen om de gezondheid bij mensen te verbeteren.

Onze activiteiten

 • Methode ontwikkelen voor een betere gezondheid
  PMA Institute heeft zich ten doel gesteld om, op basis van wetenschappelijk onderzoek, een methode te ontwikkelen die zorgt voor een betere gezondheid en het doorbreken van niet dienende gedrags- en denkpatronen; Progressive Mental Alignment (PMA). De missie die PMA Nederland en EduMind zich hierbij stellen is het bevorderen van emotionele stabiliteit, geluk, welzijn en werkplezier van mensen.
 • PMA-coaching thuiszitters en vroegtijdige schoolverlaters
  EduMind richt zich binnen het onderwijs op thuiszitters en vroegtijdige schoolverlaters. Met behulp van PMA-coaching worden leerlingen vanaf 6 jaar gecoacht en onderwijspersoneel getraind om leerbelemmerende factoren op te heffen. Het doel: inzicht krijgen in de redenen achter bepaald gedrag, leren op een andere manier in gesprek te gaan met leerlingen, duurzame arbeidsrelaties, meer energie, minder ziekte en meer plezier in je werk. Onze doelstelling m.b.t. onderwijs:

  • 120 leerlingen per schooljaar
  • 75 docenten per schooljaar
 • Duurzaam oplossen van (langdurige) bijstandsproblematiek
  PMA Nederland wil bijdragen aan het duurzaam oplossen van (langdurige) bijstandsproblematiek binnen de gemeenten in Nederland. De focus ligt op het inzichtelijk maken en oplossen van de individuele oorzaken (weerstanden) die ten grondslag liggen aan langdurige gebruikmaking van bijstand door individuele bijstandsgerechtigden. PMA Nederland gaat gemeenten hierbij helpen met gesubsidieerde projecten die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkbereid maken. Hiervoor maken we gebruik van onze speciale online scans en het voeren van individuele gesprekken met de deelnemers waar, door toepassing van de PMA-techniek, de primaire belemmerende factoren zullen worden blootgelegd en weerstanden van de deelnemer worden weggenomen. Onze doelstelling m.b.t. gemeenten:

  • 1e jaar : 2 gemeenten
  • 1e jaar: 100 mensen begeleiden naar werk
 • Doelstellingen duurzaam oplossen van (langdurige) bijstandsproblematiek
  Onze doelstelling m.b.t. gemeenten:

  • 1e jaar : 2 gemeenten
  • 1e jaar: 100 mensen begeleiden naar werk
 • In-house trainings- en opleidingstraject PMA
  PMA Nederland heeft een trainings- en opleidingstraject ontwikkeld welke in-house kan worden ingezet in het bedrijfsleven en bij overheidsinstanties. Doelstelling daarbij is dat na afloop van het traject de deelnemende organisatie aantoonbare resultaten behaald en, op het gebied van PMA, volledig zelfvoorzienend is.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.