Terug

Perspectief Groep

Details
Datum ondertekening 13-06-2019
Actief Ja
Thema Werk en Gezondheid
Organisaties Perspectief Groep bv 

Ja, wij Perspectief Groep bv onderschrijven de missie van Alles is Gezondheid en beloven speciaal hiervoor de onderstaande activiteiten uit te voeren.

Onze bijdrage aan vitaler en gezonder Nederland:

Perspectief wil het toonbeeld van vitaliteit in Harderwijk zijn. Door een inspirerend voorbeeld voor anderen te zijn stimuleren we Harderwijkse organisaties om aan de slag te gaan met vitaliteit. Samen streven we naar gezondere, vitalere werknemers in de gemeente Harderwijk (en omgeving).

Onze activiteiten:

  • Om kennisontwikkeling te stimuleren, delen wij ten minste maandelijks onze kennis op het gebied van fysieke FITheid, mentale FITheid, loopbaanFITheid en organisatieFITheid met andere werkgevers. We gebruiken hiervoor onze social mediakanalen (LinkedIn, Facebook en Instagram) onder #ikblijfinzetbaar.
  • We delen tenminste maandelijks onze verschillende FITheidchallenges met andere werkgevers, om anderen aan te zetten tot kopiegedrag. We gebruiken hiervoor onze social mediakanalen (LinkedIn, Facebook en Instagram) onder #ikblijfinzetbaar.
  • Onze wekelijkse bootcamp is toegankelijk voor andere werkgevers. We nodigen actief werkgevers in de omgeving Harderwijk, Ede en Zwolle uit om deel te nemen. Hiermee hopen we hen te stimuleren vergelijkbare activiteiten in te zetten. En zorgen ervoor dat er minstens iedere maand één andere werkgever meedoet.
  • We organiseren eind 2019 een vrij toegankelijk congres voor werkgevers door het hele land op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Om onze kennis op dit gebied te verspreiden en andere werkgevers aan te zetten tot actief beleid op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Pledsge Perspectiefgroep

 

 

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.