Terug

Orthomedic

Details
Datum ondertekening 13-11-2014
Actief Ja
Thema Gezonde Leefstijl, Mentale Gezondheid, Werk en Gezondheid
Organisaties OrthoMedic 

Ja, wij onderschrijven de missie van Alles is Gezondheid en zetten ons in door het aanbieden van gezondheidsonderzoeken.

OrthoMedic is specialist in het aanbieden van gezondheidsonderzoeken. Ons doel is om aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten, diabetes, stressklachten, longaandoeningen, te voorkomen of tijdig te herkennen.

Onze activiteiten

  • Preventief Medisch Onderzoek (PMO)
    OrthoMedic voert Preventief Medisch Onderzoek (PMO) uit om op deze manier duurzame inzetbaarheid te waarborgen. We bieden dit aan aan bedrijven, als ook particulieren en met name kinderen. De onderzoeken zijn gericht op het verkrijgen van zowel geestelijke als lichamelijke informatie van werknemers en particulieren zodat een gezondheidsbeleid, gericht op het versterken van duurzame inzetbaarheid, gefundeerd kan worden overwogen
  • Interventies na Preventief Medisch Onderzoek (PMO)
    OrthoMedic verzorgt interventies na de PMO’s. De informatie vanuit de PMO’s wordt geanalyseerd en er wordt een plan van aanpak opgesteld, waarin verschillende interventies in groepen of persoonlijk worden geformuleerd. U kunt hierbijdenken aan bijvoorbeeld rugscholing, maar ook aan coaching e.d. Dit vergroot de effectiviteit van de testen en het beleid. Via het hertesten kan men vervolgens de effectiviteit en het gezonde gedrag monitoren en bijsturen.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.