Terug

OncoVitaal

Details
Datum ondertekening 02-06-2015
Actief Ja
Thema Gezonde Leefomgeving, Gezonde Leefstijl
Organisaties OncoVitaal 

Wij zetten ons in voor een vitaler Nederland door patiënten te begeleiden tijdens de ziekte kanker en nadat de medische behandelingen van kanker zijn beëindigd.

Wij willen graag een bijdrage leveren aan leefstijlverbetering om alle facetten van het leven na de ziekte weer op te pakken, om te voorkomen dat patiënten geremd worden in hun herstel en klachten te voorkomen, zoals depressie, angst, conditieverlies en pijn.

Onze activiteiten

  • Bijdragen aan leefstijlverbetering tijdens en na behandeling voor kanker
    De praktijk van OncoVitaal begeleidt patiënten tijdens de ziekte kanker en nadat de medische behandelingen van kanker zijn beëindigd. Er bestaat een behoefte om een gezonde leefstijl te creëren, nadat de patiënten het medische traject hebben doorlopen. Het begeleiden naar een gezonde leefstijl blijkt essentieel te zijn bij het oppakken van de draad van het leven na de ziekte, om bijvoorbeeld weer aan het werk te gaan. Wij willen graag een bijdrage leveren aan leefstijlverbetering om alle facetten van het leven na de ziekte kanker weer op te pakken, om te voorkomen dat patiënten geremd worden in hun herstel en klachten te voorkomen, zoals depressie, angst, conditieverlies en pijn.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.