Terug

Noorderpoort

Details
Datum ondertekening 09-12-2014
Actief Ja
Regionetwerk HANNN Noord-Nederland
Thema Gezonde Leefstijl, Leren, Werk en Gezondheid
Organisaties Noorderpoort 

Wij dragen bij aan een vitaler Nederland door de gezondheid van onze medewerkers en studenten te bevorderen.

Noorderpoort is een onderwijsinstelling voor voortgezet onderwijs, mbo en volwasseneneducatie. Met 17 verschillende scholen verspreid in de regio, ruim 17.500 cursisten en 1.600 medewerkers is Noorderpoort het grootste ROC (regionaal opleidingscentrum) in Noord-Nederland. Met allerlei projecten op het gebied van bewegen, leefstijl en gezondheid draagt Noorderpark bij om de gezondheid van haar medewerkers en studenten te bevorderen, waar andere organisaties weer van kunnen leren.

Onze activiteiten

  • Bouw nieuw sportcentrum voor ROC-studenten in Noord-Nederland
    Noorderpoort geeft vorm aan de “gezonde school” door de bouw van een nieuw modern sportcentrum in 2017. In Stadskanaal is dit jaar ons nieuwste schoolgebouw op het sportpark gebouwd. Passende beweegprogramma’s worden doorontwikkeld.
  • Vitaal Burgerschap op ROC Noord-Nederland: beweegnorm 50 uren per studiejaar
    Noorderpoort bouwt leefstijl en gezondheidsbevordering in onderwijsprogramma’s in als onderdeel van Vitaal Burgerschap met een beweegnorm van 50 uur per studiejaar.
  • Medewerkersbeleid ROC Noord Nederland: jobfit en topfit
    Noorderpoort is in het kader van preventie, inzetbaarheid, arbo en verzuim gestart met een project “Vitaal en gezond”. Het doel is dat onze medewerkers op deze manier duurzamer inzetbaar zijn (jobfit en topfit) en daardoor onder meer onze studenten beter kunnen begeleiden.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.