Terug

NetwerkZON

Details
Datum ondertekening 30-09-2016
Actief Ja
Regionetwerk HANNN Noord-Nederland
Thema Leren
Organisaties NetwerkZON 

Ja, wij onderschrijven de missie van Alles is gezondheid en zetten ons in voor het opleiden van toekomstige zorg- en welzijn professionals.

NetwerkZON is het netwerk van zorg- en welzijnsopleidingen in Groningen, Drenthe en Noord-Overijssel en staat voor energie, cyclisch, duurzaamheid en netwerken Zorg, Welzijn en Onderwijs. Door middel van het project ‘NetwerkZON2020: the H(ealth) factor’ beoogt NetwerkZON de toekomstige professional zorg en welzijn op te leiden.

Onze activiteiten

  • Opleiden van toekomstige zorg- en welzijn professionals in project NetwerkZON2020 NetwerkZON gaat van september 2016 tot september 2020, in samenwerking met 41 partners (waaronder zorg- en welzijnsinstellingen, vier ROC’s, een hogeschool, gemeenten en lectoren), met behulp van de nieuwste kennis op het gebied van Healthy Ageing, interdisciplinaire leernetwerken en een digitale omgeving integrale leerlijnen ontwikkelen voor mbo en hbo zorg- en welzijnsstudenten. De opbrengsten van dit project zijn goed opgeleide zorg- en welzijnsprofessionals, die beschikken over relevante en de meest actuele kennis en competenties.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.