Terug

Negotica

Details
Datum ondertekening 09-12-2014
Actief Ja
Regionetwerk HANNN Noord-Nederland
Thema Gezonde Leefstijl, Meedoen, Werk en Gezondheid
Organisaties Negotica Development Projects 

Wij scheppen voorwaarden met technologie als hulpmiddel en bieden effectieve en gerichte oplossingen op het gebied van langer, gezonder leven en werken.

Met name voor mensen met een bepaalde beperking, achterstand of aandoening.

Onze activiteiten

 • Voorwaarden scheppen met technologie als hulpmiddel samen met gebruikers
  Negotica Development Project schept voorwaarden met technologie als hulpmiddel. Dit doen wij samen met de gebruiker(s). Wij zijn actief en betrokken, met name daar waar het gaat om het bevorderen van zelfontplooiing, participatie en gelijkheid. Wij doen dit met name voor én met mensen met een bepaalde beperking,achterstand of aandoening.
 • Oplossingen creëren dankzij mogelijkheden domoticaplatform (Web of Devices)
  Dankzij de mogelijkheden van het open domoticaplatform (Web of Devices) dat alle apparatuur, standaarden, protocollen en verbindingen ondersteunt,  is Negotica Development Project in staat oplossingen te creëren voor situaties waar anderen het reeds hebben opgegeven.
 • Komen tot onze gewenste resultaten met NGenius Touch
  Negotica Development Project komt tot resultaten dankzij innovatieve traceer- en alarmeringsoplossingen, vooruitstrevende en flexibele aansturingsmogelijkheden (NGenius Touch).
 • Introduceren nieuwe oplossingen zoals belevingstechnologie
  Negotica Development Projects introduceert ook nieuwe oplossingen zoals belevingstechnologie. Dit doen wij omdat wij weten dat vrolijke mensen ook gezondere mensen zijn!
 • Bieden van bewezen effectieve en gerichte oplossingen op het gebied van langer, gezonder leven en werken
  Negotica Development Project ontwikkelt samen met de gebruiker, familie, buren, omgeving (mantel)verzorgers en zorginstellingen bewezen effectieve en gerichte oplossingen op het gebied van langer, gezonder leven en werken.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.