Terug

NDC Mediagroep

Details
Datum ondertekening 19-11-2015
Actief Ja
Regionetwerk HANNN Noord-Nederland
Thema Gezonde Leefomgeving, Gezonde Leefstijl
Organisaties NDC Mediagroep 

Ja, wij onderschrijven de missie van Alles is Gezondheid en zetten ons in door onze rol van verbinder in samenwerkingsverbanden met tal van partijen in en rond de Gezondheidszorg.

Wij zien onze rol van verbinder in samenwerkingsverbanden met tal van partijen in en rond de Gezondheidszorg zoals Menzis, UMCG, De Friesland Zorgverzekeraar, GGZ Friesland, Lentis, Health i-Port, HANNN, Vitalinq, Sport Fryslan, Martini-ziekenhuis, Hanzehogeschool, RUG, Holland Webweek, Fit en Fun-vakanties en anderen.

Speciale thema’s waar we aandacht aan gaan schenken

 • Gezond ouder worden in Noord Nederland
 • Gezonde medewerker
 • Verkleinen van sociaaleconomische verschillen op gebied van gezondheid, met name als het gaat om gezonde voeding en voldoende beweging voor kinderen

Onze activiteiten

 • Uitgeven bijlage gezondheid & Co
  Wij, NDC Mediagroep gaan 1 keer per 2 weken een bijlage Gezondheid & co uitgeven, een extra katern bij Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant van 8 tot 12 pagina’s met onderwerpen op het gebied van voeding, bewegen, zorg, medisch en well-being.
 • Gezondheidspagina in 30 weekbladen
  Wij, NDC Mediagroep zullen een gezondheidspagina in 30 weekbladen in Groningen, Drenthe en Friesland publiceren met een bereik van 1,2 miljoen mensen.
 • 24 uur online gezondheidsnieuws
  Wij, NDC Mediagroep, zorgen voor 24 uur per dag online gezondheidsnieuws op de website 
  gezondheidenco.nl.
 • Organiseren van publieksacademies
  Wij, NDC Mediagroep,  geven voorlichting door het organiseren van publieksacademies in samenwerking met onder meer UMCG, GGZ Friesland, Lentis en GGD.
 • Ontwikkelen van producten en evenementen
  Wij, NDC Mediagroep ontwikkelen verschillende producten en evenementen in 2015 en 2016. Gezondheid & co Event in Groningen, dé gezondheidsbeurs van het Noorden voor jong tot oud (mei 2016) Uitbreiden van het aantal pagina’s cq de frequentie van de bijlage Gezondheid & co. Videoplatform op gezondheidenco.nl, met commerciële en voorlichtende content op het gebied van gezondheid Interactief forum op gezondheidenco.nl, waarbij consumenten en deskundigen gespreksthema’s kunnen starten of reageren op bestaande topics Het aanbieden van Fit en Fun-vakanties, in samenwerking met HANNN en VitalinQ, exclusief voor lezers van Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.