Terug

Momentum Training & Coaching

Details
Datum ondertekening 14-09-2016
Actief Ja
Thema Gezonde Leefstijl
Organisaties Momentum Training en Coaching 

Wij zetten ons in voor een verbetering van de volksgezondheid van Nederland.

Als opleidingsinstituut voor zorgprofessionals wil Momentum Training & Coaching een bijdrage leveren aan de verbetering van de volksgezondheid Nederland. Dit doen wij door zorgprofessionals op te leiden om rokers te kunnen motiveren en te coachen bij het stoppen met roken. Momentum Training & Coaching ontwikkelt en organiseert opleidingen, bij- en nascholing, incompany programma’s.

Onze activiteiten

 • Training
  Momentum Training & Coaching schoolt zorgprofessionals zoals artsen, POH-ers, coaches, verslavingsartsen en GGZ-medewerkers om rokende cliënten te kunnen motiveren en coachen bij het stoppen met roken.
 • Opleiding en interventie
  Momentum Training & Coaching heeft een opleiding en interventie ontwikkeld voor de GGZ. Voor de kwetsbare groep GGZ-cliënten is nog weinig aandacht voor begeleiding bij stoppogingen. Door het opleiden van GGZ-medewerkers en het beschikbaar stellen van de interventie kan de kloof tussen de algemene populatie en de kwetsbare groep GGZ-cliënten verkleind worden wat betreft lichamelijk en psychisch welbevinden en de levensverwachting. Alle trainingen, opleidingen en interventies zijn naast het stoppen met roken gericht op het bevorderen van een gezonde leefstijl.
 • Kwaliteitsbewaking van opleidingen en interventies
  Momentum Training & Coaching is lid van het Partnership Stoppen met roken en draagt op die manier bij aan de kwaliteitsbewaking van opleidingen en interventies op het gebied van behandeling van tabaksverslaving.
  Als lid van de Alliantieraad Nederland Rookvrij zetten we ons in voor het bereiken van een rookvrije generatie.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.