Terug

Mini Mundi

Details
Datum ondertekening 09-11-2017
Actief Ja
Regionetwerk De Vitale Revolutie Zeeland
Thema Gezonde Leefstijl
Organisaties Mini Mundi 

Wij zetten ons in voor een vitaler Nederland door de combinatie bewegen en gezond eten tijdens een schooluitje de logische keuze te maken.

Wij willen als Zeeuwse ondernemer graag een belangrijke rol en voorbeeldfunctie vervullen op het gebied van gedragsverandering en bewustwording. Binnen de amusements- en entertainmentbranche, gecombineerd met horeca, is het vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend veel en gevarieerd te bewegen en hiernaast ook gezond te eten. Onze ambitie is hierbij mede-initiator te zijn van het DVR-idee ‘Het Zeeuwse Vitale Uitje’, waarbij de combinatie bewegen en gezond eten (snacken) tijdens een schooluitje de logische keuze wordt. 

Tevens is het van belang dat de jongeren, gezinnen of (onderwijs)organisaties deze wijze van onderwijs of dagbesteding als prettig en normaal gaan vinden. Concreet betekent dit dat wij als Mini Mundi ‘Het Zeeuwse Vitale Uitje’ als programma voor schoolklassen, groepen en kinderfeestjes vast in ons assortiment op zullen gaan nemen en deze ook proactief zullen gaan promoten.

Onze activiteiten

  • Concreet betekent dit dat Mini Mundi vanuit de bestaande groepsboekingen in de toekomst de volgende resultaten willen bereiken:
    • 1e jaar 25% ‘Zeeuws Vitaal Uitje’ en 10% stijging van het totaal aantal groepsboekingen;
    • 2e jaar 40% ‘Zeeuws Vitaal Uitje’ en 20% stijging van het totaal aantal groepsboekingen;
    • 3e t/m 5e jaar 60% ‘Zeeuws Vitaal Uitje’ en 30% stijging van het aantal groepsboekingen.
  •  Om deze doelstellingen te kunnen bereiken zullen we nauw samenwerken met De Vitale Revolutie als adviseur en monitorend orgaan. Daarnaast zullen wij met meerdere Zeeuwse collega-ondernemers een aantrekkelijk en uitdagend programma maken om het gewenste effect in Zeeland breed in gang te gaan zetten. Uiteindelijk is elke ondernemer op korte en langere termijn gebaat bij gezonde en tevreden gezinnen en preventieve initiatieven voor een gezonde en vitale toekomst.
  • Tot slot beogen wij met het genomen initiatief meer bewustwording te creëren bij opvoeders, ouders, professioneel kader en de jeugd zelf. Dat bewegen en uitdagende gezonde voeding niet leuk of aantrekkelijk zou zijn, maar juist de beleving, het plezier en het welbevinden positief beïnvloedt en een investering voor de toekomst is!
  • Wij zullen de opgedane kennis en ervaring delen met andere regio’s en netwerken in Nederland, met als doel het gedachtegoed en de best practices ten dienste te stellen van andere partijen met een gelijke doelstelling en ambitie.

Voor een overzicht van het bestaande Mini Mundi programma en onze attractie en horeca verwijzen we naar onze website www.minimundi.nl.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.