Terug

MEE West-Brabant

Details
Datum ondertekening 13-11-2015
Actief Ja
Regionetwerk Noordelijke Maasvallei
Thema Gezonde Leefomgeving, Meedoen
Organisaties MEE West Brabant 

Ja, wij onderschrijven de missie van Alles is Gezondheid en zetten ons in voor optimale participatie van cliënten in de samenleving.

MEE West-Brabant draagt vanuit haar missie ‘Volwaardig burgerschap’ bij aan het welzijn van zo’n 4200 cliënten in regio West-Brabant. MEE zet zich doorlopend in voor inclusie door het inzetten van Sociale Netwerk Versterking. Met gerichte ondersteuning en inzet van het eigen netwerk (familie en vrienden) kunnen cliënten grip krijgen op hun leven, zodat zij optimaal kunnen participeren in de samenleving. 

Onze activiteiten

  • Inzetten voor inclusie met behulp van eigen sociale netwerk
    MEE West-Brabant zet zich in voor inclusie met Sociale Netwerk Versterking. Met gerichte ondersteuning, de inzet van het eigen sociale netwerk en door samen een plan met duurzame antwoorden voor de toekomst te maken, kunnen cliënten grip krijgen op hun leven, zodat zij optimaal kunnen participeren in de samenleving.
  • Richten op preventie door samen te werken met Integrale Vroeghulp
    MEE West-Brabant richt zich op preventie door samen te werken aan Integrale Vroeghulp, onderdeel te zijn van Centra voor Jeugd en Gezin, het trainen en coachen van Jeugd Professionals en mensen voor te lichten over een gezonde levensstijl.
  • Inzetten op de volle breedte van het sociaal domein en op alle levensgebieden
    MEE West-Brabant wil als netwerkorganisatie bereikbaar zijn voor alle kwetsbare burgers, over de volle breedte van het sociaal domein en op alle levensgebieden. Dat betekent samenwerken met scholen, sociale werkvoorzieningen, gemeenten, zorgaanbieders, vrijwilligers-organisaties, bedrijfsleven en samenwerkingspartners in zorg en welzijn. Zichtbaar met elkaar in buurt- en wijknetwerken. Maar ook met visie op de toekomst, waarbij wij ons inzetten voor innovatie in opleidingen gericht op het werken in welzijn.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.