Terug

LMG strategie + creatie

Details
Datum ondertekening 12-05-2018
Actief Ja
Regionetwerk De Vitale Revolutie Zeeland
Thema Gezonde Leefomgeving
Organisaties LMG strategie+creatie 

Wij zetten ons in voor een vitaler Nederland en streven ernaar om de wens om van Zeeland dé vitale en gezonde regio te ondersteunen.

Vanuit onze expertise doen wij dat graag door Zeeuwse inwoners, organisaties en bedrijven binnen Zorg, Onderwijs, Overheid en Ondernemers, met de daarbij behorende werknemers en Zeeuwse inwoners, een communicatie en kennisplatform te bieden.

Onze activiteiten

 • Het realiseren van een regionaal overstijgende website met bijbehorende kennisportal, nieuwsbrief en social media kanalen. Door het kiezen van de juiste “tone of voice” zijn wij in staat het netwerk op de meest wenselijke wijze te bereiken en te stimuleren om kennis op te nemen, praktisch te implementeren en deze te delen. Het is hierbij van belang dat elke doelgroep op zijn/haar eigen DNA word benaderd en aangesproken. Tevens zijn wij als organisatie in staat om deze elementen te manifesteren door onze jaarlijkse events zoals de horecabeurs en de Contacta beurs in Goes.
 • De komende jaren hebben wij de ambitie om de volgende resultaten te (blijven) realiseren/verbeteren:
  • Het verbinden van Zeeuwse organisaties, inwoners en werknemers aan de social media en maandelijkse nieuwsbrief;
  • Tientallen Zeeuwse instanties binnen de Zorg, Onderwijs, Overheid en Ondernemers die hun expertise, onderzoeksresultaten en kennisdocumenten delen op de kennisportal;
  • Een breed platform creëren met Zeeuwse vertegenwoordigers, werknemers en inwoners die gebruik maken van de kennisportal en de aanwezige informatie, kennis en wenselijke leads naar de juiste organisaties of instellingen;
  • Het realiseren van de juiste tools die de behoefte tot het vinden en delen van kennis ervan makkelijk en bereikbaar maken.
 • Binnen de bovengenoemde ambities streven we ernaar om de beschreven handvatten en tools met elkaar te verbinden die uiteindelijke zullen leiden tot een aantoonbare bevordering van vitaal en gezond gedrag.
 • Wij zullen de opgedane kennis en ervaring delen met andere regio’s en netwerken in Nederland, met als doel het gedachtegoed en de best practices ten dienste te stellen van andere partijen met een gelijke doelstelling en ambitie.

Voor een overzicht van lopende projecten en initiatieven verwijzen we naar onze website www.lmg.nl

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.