Terug

LiveSafe

Details
Datum ondertekening 13-11-2014
Actief Ja
Thema Meedoen
Organisaties LiveSafe B.V. 

Wij bieden innovatieve oplossingen op het gebied van beveiliging van personen, objecten en data.

Die oplossingen zijn een uitkomst voor een groeiende groep ouderen die steeds mobieler wordt en langer zelfstandig blijft wonen.

Onze activiteiten

  • Mobiele persoonsalarmering met wereldwijde alarmopvolging
    LiveSafe levert mobiele persoonsalarmering met een wereldwijde alarmopvolging. In het kader van het langer zelfstandig wonen en een toenemende mobiliteit van ouderen is dit een uitkomst voor een groeiende groep mensen. De, tot voor kort, beschikbare, bestaande persoonsalarmering werkt immers alleen maar binnenshuis. Hierdoor kon men het bezwaarlijk vinden om zich buitenshuis te begeven, terwijl juist een zelfstandige(re) en actieve(re) deelname aan het maatschappelijk verkeer gewenst is en gestimuleerd dient te worden daar waar mogelijk. Meer bewegen heeft immers een positief effect op de gezondheid. LiveSafe biedt de mobiele alarmering aan in de vorm van een fysiek alarmapparaat en een app voor de smartphone.
  • Mantelzorg-app
    LiveSafe biedt een mantelzorg-app waarmee de drager van een alarmapparaat of een smartphone met de LiveSafe-app ‘gevolgd’ kan worden. Handig voor bijvoorbeeld mantelzorgers die een of meerdere cliënten willen kunnen volgen.
  • RAIview: instrument voor persoonlijk zorgplan
    Tot voor kort had LiveSafe voornamelijk de, afzonderlijke, focus op zorginstellingen en particulieren. Die focus is LiveSafe aan het verbreden tot een integrale aanpak: het zo veel mogelijk aanbieden van een compleet pakket van mobiele alarmering gecombineerd met thuiszorg aangeboden door een zorginstelling. In aansluiting hierop biedt LiveSafe vanaf het vierde kwartaal 2014 in samenwerking met Het Nederlands Instituut voor Gezondheidszorg en Welzijn (NIGW) een instrument om in korte tijd een persoonlijk zorgplan te kunnen opstellen: de RAIview.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.