Terug

KeenCorp

Details
Datum ondertekening 17-11-2016
Actief Ja
Thema Werk en Gezondheid
Organisaties KeenCorp 

Wij zetten ons is voor een gezonder Nederland door medewerkersbetrokkenheid en klanttevredenheid te verhogen.

KeenCorp gelooft dat betrokken medewerkers meer energie hebben, minder last van stress hebben, gelukkiger en gezonder zijn. Medewerkersbetrokkenheid is een van de belangrijkste drivers voor succes van een organisatie. Dit heeft een directe impact op tevreden klanten en bedrijfsresultaten.

Onze activiteiten

 • Beschikbaar maken van informatie om medewerkersbetrokkenheid en klanttevredenheid te verhogen
  KeenCorp meet de medewerkersbetrokkenheid in een organisatie continu met behulp van software die taal en spanning op taal detecteert, analyseert en daarbij patronen herkent. Informatie over energiebronnen en -lekkages binnen en tussen groepen medewerkers is hiermee eenvoudig beschikbaar. Zo kunnen organisaties op tijd en gericht interventies plegen voor het verhogen van medewerkersbetrokkenheid, het verbeteren van klanttevredenheid en uiteindelijk het resultaat.
 • Bedrijven inzicht geven hoe om te gaan met kwetsbare groepen medewerkers
  KeenCorp is in staat om verschillende groepen medewerkers met een continue meting goed bij de pols te houden. Dit kan bijvoorbeeld erg waardevol zijn voor groepen met een hoog risico op burn-out zoals vrouwen in de groep hoogopgeleide medewerkers tussen de 30 en 45 jaar (generatie “X”). Bedrijven krijgen inzicht hoe ze met deze kwetsbare groep om kunnen gaan en kunnen eenvoudig en actief monitoren of interventies het beoogde effect hebben.
 • Bedrijven inzicht geven door het bouwen van business cases
  KeenCorp is samen, met hun partner KornFerry, op zoek naar 5 bedrijven die mee willen doen aan een pilot van een half jaar, met een groep van 100-150 mensen. Deze bedrijven krijgen inzicht hoe met deze groep goed om te gaan via maandelijkse rapportages en advies. Wij willen deze bedrijven graag uitnodigen om concrete business cases te bouwen door het zoeken van verbanden tussen de betrokkenheidsmeting en de diverse invloeden op  medewerkersbetrokkenheid die we kennen: fusie/integratietrajecten, wijzigende arbeidsvoorwaarden, ziekteverzuim en leiderschapseffectiviteit. Wie wil met ons in zee om deze pilot te doen?
 • Samenwerken met partners door het inzetten van interventies
  KeenCorp nodigt partners van Alles is gezondheid… uit om met ons samen te werken door hun interventies in te zetten in een aanbod naar de onderzochte organisaties, daar waar nodig.
 • Geven van workshops
  KeenCorp biedt relaties, zoals die van Alles is Gezondheid, aan om 3 workshops te geven over het gebruik van big data, of over spanning in taal en de bijbehorende coachingsmethode Golden Box. 

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.