Terug

KBO-vereniging Senioren Belang Ulft en Seniorenbelang Gendringen

Details
Datum ondertekening 28-05-2015
Actief Ja
Thema Meedoen
Organisaties KBO-PCOB 

Ja, wij zetten ons in voor een vitaler Nederland door mensen die thuiszitten twee uur per werkdag de mogelijkheid tot gezond bewegen te bieden.

Het plan is om het aantal deelnemers aan deze FreeWheel Club van 70 naar 600 op te hogen en een vrijkomend zwembad om te bouwen tot een integraal preventief gezondheidscentrum.

Onze activiteiten

  • Mensen die thuiszitten de mogelijkheid geven twee uur per werkdag gezond te bewegen
    Unie KBO biedt de mogelijkheid aan mensen, die om welke reden dan ook overdag thuis zitten (“freewheelers”), om elke werkdag van 9.00 tot 10.00 een uur gezond te bewegen. Dit alles in de buitenlucht tegen uiterst lage kosten en onder begeleiding van deskundige vrijwilligers.
  • Een integraal preventief gezondheidscentrum
    Unie KBO heeft het plan een vrijkomend overdekt zwembad om te bouwen tot een integraal preventief gezondheidscentrum, speciaal voor ouderen vanaf 55 jaar en uitkeringsgerechtigden vanaf 30 jaar (Senioren Beweeg- en Trefcentrum Vitaal 85). Inzet is om hun “healthy lifespan” gemiddeld met 8 jaar te verlengen. Voor de realisatie en de exploitatie van dit centrum zal de Senioren Coöperatie Vitaal 85 worden opgericht.

 

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.