Terug

Jij Gezond

Details
Datum ondertekening 10-09-2015
Actief Ja
Thema Gezonde Leefstijl, Mentale Gezondheid, Werk en Gezondheid
Organisaties Jij Gezond 

Wij helpen werkgevers om de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van hun werknemers te verhogen en biedt mensen inzage in hun huidige gezondheidsstatus.

Onze activiteiten

 • Ontwikkeling programma’s die mensen inzicht geven in huidige fysieke en mentale gezondheidsstatus
  Jij® Gezond heeft programma’s ontwikkeld waarmee mensen inzicht krijgen in hun huidige fysieke en mentale gezondheidsstatus, ziekten en aandoeningen vroeg opgespoord worden en risico-indicatoren in beeld worden gebracht die de gezondheid zouden kunnen schaden. Bloedwaardenonderzoek, ECG (hartfilmpje), bloeddrukmeting, PHQ en GAD psychisch onderzoek, onderzoek naar hart- en vaataandoeningen, voedings- en beweegpatroon en stress maken onderdeel uit van het medische onderzoek. Deze programma’s worden uitgevoerd door eigen BIG-geregistreerde verpleegkundigen, die onder begeleiding staan van onze medische staf. Hierdoor is een juiste interpretatie van de uitkomsten van het onderzoek en een juiste advisering, zoals eventuele doorverwijzing naar de eerstelijns zorg, geborgd.
 • Ontwikkelen op maat gesneden programma’s duurzame inzetbaarheid werknemers
  Jij® Gezond ontwikkelt in samenwerking met onze medische en sport specialisten – na deze onderzoeken – op maat gesneden programma’s, die de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van werknemers aantoonbaar verhogen. Ook richten wij bij werkgevers interne geneeskundige diensten in ter vervanging van arbodiensten. Deze aanpak stimuleert het coachen op vitaliteit in plaats van het omgaan (managen) van verzuim. Deze topsportersaanpak kan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers verhogen tot 98,5%.
 • Werknemers motiveren om deel te nemen aan programma’s
  Jij® Gezond beschikt daarnaast over ervaren communicatie professionals die werknemers motiveren, stimuleren en prikkelen om deel te nemen aan deze programma’s.
 • Contest “Het Gezondste Bedrijf”
  Jij® Gezond is daarnaast initiatiefnemer en sponsor van de stichting Gezondste Bedrijf. In september 2015 organiseert deze stichting als aftrap van een landelijke contest in samenwerking met de VOA (Verenigde Ondernemers Alphen aan den Rijn) de contest ‘Het Gezondste Bedrijf van Alphen’.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.