Terug

Inukzoek

Details
Datum ondertekening 12-03-2015
Actief Ja
Regionetwerk HANNN Noord-Nederland
Thema Werk en Gezondheid
Organisaties Inukzoek 

Ja, wij onderschrijven de missie van Alles is Gezondheid en zetten ons in voor vitale medewerkers in een fit werkklimaat.

Soepel mee kunnen bewegen met veranderingen op de werkvloer en in de maatschappij is voor medewerkers een broodnodige competentie geworden. Niet iedereen is hier nog toe in staat. Dat komt vooral door innerlijke weerstand. Inukzoek laat werknemers beleven hoe ze die weerstand kunnen overwinnen, daadwerkelijk kunnen veranderen en hun potentieel kunnen aanboren. Het resultaat? Vitale medewerkers in een fit werkklimaat. Inukzoek maakt werk van gezond werk.

Onze activiteiten

 • Adviseren over het doorvoeren van veranderingen en creëren van beweging
  Inukzoek adviseert als het gaat over het doorvoeren van veranderingen en creëren van beweging, zowel gericht op organisaties, teams als individuen.
 • Verhogen van de wendbaarheid van medewerkers
  Inukzoek verhoogt de wendbaarheid van medewerkers, zodat zij hun werk tot aan hun pensioen met passie en plezier kunnen blijven uitvoeren.
 • Bevorderen ondernemerschap, flexibiliteit en het nemen van eigen verantwoordelijkheid
  Inukzoek bevordert ondernemerschap, flexibiliteit en het nemen van eigen verantwoordelijkheid, zodat medewerkers makkelijker mee kunnen bewegen bij veranderingen in hun organisatie. Wij doen dit door trainingen, executive coaching en HR-instrumentarium, waaronder de toolbox van TNO t.b.v. duurzaam HR-beleid.
 • Samenwerken met gelijkgestemden om nog krachtiger het programma van Alles is Gezondheid te ondersteunen
  Inukzoek wil samenwerken met gelijkgestemde organisaties, om nog krachtiger het programma van Alles is Gezondheid te ondersteunen.
 • Opzetten van de Inukzoek Academy Opzetten van de Inukzoek Academy, waarin trainingen gericht op het overwinnen van weerstand en het ontsluiten van potentieel een belangrijke plek krijgen. Onderdeel hiervan is het geven van gratis webinars en gastlessen aan Hogescholen.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.