Terug

Innexus en HANNN

Details
Datum ondertekening 19-11-2015
Actief Ja
Regionetwerk HANNN Noord-Nederland
Thema Gezonde Leefstijl
Organisaties HANNN 

Wij dragen bij aan een gezonder Nederland door de groei van het aantal chronisch zieken te keren en gezondheidsverschillen te verkleinen.

Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN) en Innexus (hét samenwerkingsverband van bedrijven werkzaam in de foodsector gevestigd in Noord-Nederland),  dragen bij door de groei van het aantal chronisch zieken te keren en gezondheidsverschillen tussen groepen mensen te verkleinen. Het verbeteren van de gezondheid draagt bij aan een vitale maatschappij en een vitale economie. 

Onze activiteiten

  • Versterking samenwerking Food producten
    We versterken de samenwerking tussen bedrijven in de voedingssector en kennisinstellingen/onderzoekspartijen die helpen bij het ontwikkelen van hoogwaardige Agri & Food producten en diensten die bijdragen aan een gezonde leefstijl.
  • Financiëren projecten
    Projecten voortkomend uit de samenwerking tussen bedrijven in de voedingssector en kennisinstellingen/onderzoekspartijen zullen we ondersteunen door financiering en/of andere vormen van support.
  • Stimuleren
    Wij stimuleren dat de producten en diensten  die we hebben helpen ontwikkelen ook breed geïmplementeerd en/of verkrijgbaar zijn. 

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.